4+5 hetes terhesen ki érzett hasonló tüneteket? Normális ilyen hamar érezni?
Ma vagyok 4 hetes és 5 napos. Nem korai ezeket a tüneteket éreznem?
-égő gyomor
-Reggelente 1x-i hasmenés a mensi kimaradása óta
-haspuffadás
-étvágytalanság, néha kivánom a kaját
-a bal petefészkemnél nyilal, és szúródik
-mindjárt megjön érzés, ami ma kezdődött.
- álmosság
Még a dokival várok, viszont van egy pozi tesztem. Ez normális ilyen tüneteket érezni? A mellem nem fáj. Ez mennyire érthető? És ha ülök, ugy érzem mintha nagy hasam lenne. Mintha tele lenne pakolva, vagy ha egy súly lenne rajtam amit cipelek.fura érzés.
Végeláthatatlan a tünetek sorozata,ami előfordulhat.Hogy kinek mi jut belőle,ez egyénfüggő.Ahogy az is,hogy ki milyen korán érzi.Ebben nem lehet általánosítani.
Mindenesetre amíg nem görcsölsz,és nem vérzel,nincs gond.A tünetekre az orvos úgyis rákérdez.
39 h
Szia!
Nem szedsz véletlen magneB6-ot?Nekem attól van hasmenésem,illetve sokkal hígabb székletem.
36 hetes km
Hogy mi okozhatja nem tudom,próbálj háztartási kekszet enni,banánt,almapépet...ezek megfogják a székletet.Mindenesetre a dokidtól majd kérdezz rá ha nem múlik.
39 h
Nekem állandó szorulásom van. Már jó ha három naponta egyszer elmegyek WC-re, pedig magnéziumot is szedek. Cserélnék veled egy kicsit, mert már elegem van ebből! Még az aranyerem is kijött.
19 hetes KM
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!