Meddig normális hogy a menszeszhez hasonló tüneteket érzek, annak időszakában?
Figyelt kérdés
16 hetes kismama
Kicsit fájdogál a hasam, fáj a derekam, és kicsit erősebb a folyásom is.
2008. febr. 23. 19:08
1/2 anonim válasza:
Szia! Én veszélyeztetett terhes vagyok,de a 12.hét után már rendben voltam kezdtem fellélegezni.A 15.héten viszont ismét véreztem ill. görcsölt a hasam, derekam nem túl erősen.
Az ultrahangon minden rendben volt. Menseshez hasonló görcsein voltak még kb. 20.ill.26.héten ,de nem tartottak pár óránál tovább.Nekem azt mondta a dokim.hogy nő a méhem ezt érzem.
Nem vagyunk egyformák ,hallottam már olyanról is akinek szinte végig göcsölt a hasa,meg olyanról is hogy egyáltalán nem fájt semmilye.
Nyugodj meg pihenj,ha nincs vér nagy baj nem lehet,de ha ezek után is aggódsz egy ultrahang sok mindent elárul.
Jó babavárást kívánok!
2/2 anonim válasza:
Van, aki végig érzi , ne félj , ez normális.-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!