Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Meddig normális hogy a menszes...

Meddig normális hogy a menszeszhez hasonló tüneteket érzek, annak időszakában?

Figyelt kérdés

16 hetes kismama

Kicsit fájdogál a hasam, fáj a derekam, és kicsit erősebb a folyásom is.

2008. febr. 23. 19:08
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia! Én veszélyeztetett terhes vagyok,de a 12.hét után már rendben voltam kezdtem fellélegezni.A 15.héten viszont ismét véreztem ill. görcsölt a hasam, derekam nem túl erősen.

Az ultrahangon minden rendben volt. Menseshez hasonló görcsein voltak még kb. 20.ill.26.héten ,de nem tartottak pár óránál tovább.Nekem azt mondta a dokim.hogy nő a méhem ezt érzem.

Nem vagyunk egyformák ,hallottam már olyanról is akinek szinte végig göcsölt a hasa,meg olyanról is hogy egyáltalán nem fájt semmilye.

Nyugodj meg pihenj,ha nincs vér nagy baj nem lehet,de ha ezek után is aggódsz egy ultrahang sok mindent elárul.

Jó babavárást kívánok!

2008. febr. 23. 19:32
 2/2 anonim ***** válasza:
Van, aki végig érzi , ne félj , ez normális.-)
2008. febr. 24. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!