Ti is sírtok hülyeségeken terhesen?
Terhesség előtt megfogadtam,hogy én ugyan nem leszek tipikus terhes,sose csinálok baromságokat,majd visszafogom magam. Ehhez képest ilyeneken sírtam el magam csak a múlt héten:
-tök hirtelen eszembe jutott,milyen kedves hangja van az orvosomnak
-ahol dolgozom,bejött pár nagyobb megrendelés,és elbőgtem magam,h milyen kedvesek,h rendelnek
- eszembe jutott,h mi lesz,ha csúfolni fogják a gyerekemet iskolában.ezen nem csak h sírtam,de nagyon mérges is lettem
-eszembe jutott,h milyen ruhája lesz szalagavatóján
- a gyorsétteremben a sorban mögöttem állt egy anyuka kisgyerekkel,aki azt mondta neki,h szeretlek anyukám.a tálcát otthagyva sprinteltem a budira bőgni nehogy hülyének nézzenek.
Dióhéjban ennyi. Nagyon szánalmas ez? Engem nagyon zavar,de ha jön a bőgés,hiába próbálom visszatartani. Közben még aggódom is,h ártok e a babábak ennyi felesleges,pulzusnövelő,adrenalintöltetű érzelemkitöréssel.
:)))
Ne aggódj,en is bogok mindenen! :D
Nekem nem volt semmilyen érzelmi kilengésem terhesen.
Illetve a végén volt, de az nem a terhességhez köthető, hanem a munkahelyemen rám szállt egy kisfőnök és amiatt stresszeltem. Mert ugye a bemegyek és addig verem a fejét az asztalba, amíg lélegzik, az munkahelyen nem konstruktív megoldás. Szerencsére, mióta itthon vagyok, kirúgták, így nyugodtabban megyek vissza.
Fú, én sokat :D De ez semmi ahhoz képest, amit a fiam születése utáni másfél-két hétben produkáltam. A férjem folyamatosan azt hitte, hogy valami bajom van, miközben olyanokon bőgtem, hogy eszembe jutott, hogy gyerekkoromban láttam utoljára a Dumbót, és hogy már nem is emlékszem szinte semmire abból a meséből :D
Terhesen meg olyanon sírtam, hogy a férjem hozott nekem egy pohár vizet, pedig meg sem kértem rá :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!