Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti is sírtok hülyeségeken...

Ti is sírtok hülyeségeken terhesen?

Figyelt kérdés

Terhesség előtt megfogadtam,hogy én ugyan nem leszek tipikus terhes,sose csinálok baromságokat,majd visszafogom magam. Ehhez képest ilyeneken sírtam el magam csak a múlt héten:

-tök hirtelen eszembe jutott,milyen kedves hangja van az orvosomnak

-ahol dolgozom,bejött pár nagyobb megrendelés,és elbőgtem magam,h milyen kedvesek,h rendelnek

- eszembe jutott,h mi lesz,ha csúfolni fogják a gyerekemet iskolában.ezen nem csak h sírtam,de nagyon mérges is lettem

-eszembe jutott,h milyen ruhája lesz szalagavatóján

- a gyorsétteremben a sorban mögöttem állt egy anyuka kisgyerekkel,aki azt mondta neki,h szeretlek anyukám.a tálcát otthagyva sprinteltem a budira bőgni nehogy hülyének nézzenek.

Dióhéjban ennyi. Nagyon szánalmas ez? Engem nagyon zavar,de ha jön a bőgés,hiába próbálom visszatartani. Közben még aggódom is,h ártok e a babábak ennyi felesleges,pulzusnövelő,adrenalintöltetű érzelemkitöréssel.

2016. márc. 20. 20:28
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Én a Merci csoki reklàmjàn sirtam kb 3szor ha utàna hallottam, làttam szem becsuk kezeim a fülemre, persze ha a tàvirànyitó a kezemnél azonnal elkapcsoltam a tvt. Ja és szerintem nem szànalmas majd pàr hónap múlva csak mosolyogsz rajta.
2016. márc. 20. 23:20
 12/17 anonim ***** válasza:
Én irtó cikin viselkedtem emiatt terhesen, még dolgoztam, a főnökömmel volt megbeszélésem egy aktuális ügyről. Na fél óra alatt kb.ötször sírtam el magam neki, még szerencse hogy nem sokkal előtte szültAaz ö felesége is, így elég megértő volt :D, utólag meg jót nevettünk rajta. De sírtam el magam a boltban is mert azt hittem otthon hagytam a pénztárcám. És meghatottságtól a buszon, mert a sofőr megvárt a megállóban amíg odaérek. :)
2016. márc. 21. 07:31
 13/17 anonim ***** válasza:

Alapvetően én sem vagyok sírós, az első várandósság alatt sem voltam. Viszont miután a lányom megszületett, nálam is kergültek a hormonok rendesen. Pityeregtem azon, hogy énekelhetek neki, hogy milyen édesen alszik, stb.

Néhány hét alatt ez rendeződött azért, de mióta anya vagyok, a gyerekekkel kapcsolatos történetekre sokkal érzékenyebben reagálok.

Most jön a következő baba és még vele sem vagyok sírós.

Szerintem sem ciki különben, inkább aranyos sztorikat írtatok le. :-)

2016. márc. 21. 07:43
 14/17 anonim ***** válasza:

én nem tudtam végighallgatni a paff a bűvös sárkányt, mert milyen már, hogy örökké él a sárkány, a kisfiú meg nem??? :o

kb félidős voltam, veszélyeztetett terhesként otthon feküdtem, amikor a chilei bányászokat mentették ki a föld alól 6 éve... 2 napig azon bőgtem.

de számtalan videót nem voltam képes végignézni a gépen, ilyen pl a vikidál-molnár féle felállásban az élet szépet.

2016. márc. 21. 08:49
 15/17 anonim ***** válasza:
#14 vagyok... és utóbbira most rákerestem, és most is bőgök rajta. nem, ez nem a terhességtől volt :)
2016. márc. 21. 08:52
 16/17 anonim ***** válasza:
12es valaszan jot nevettem, de az osszes tobbin is,szerintem nem ciki, hanem aranyos.:)
2016. márc. 21. 11:13
 17/17 anonim ***** válasza:
Az mèg a jobbik eset ha sírok :) Èn nem csak h sírok mert esik az eső vagy mert èppen fáradt vagyok de mèg a párommal is veszekszek minden hülyesègen. Szegènyt már sokszor sajnálom ès nem győzök bocsánatot kèrni tőlle. De már azt is tudja h ha elkezdem nem hagyhat itt vègig kell h halgasson mert kèpes vagyok addig bőgni amíg vissza nem jön. Úgy hogy borzasztó,elviselhetetlen hárpia lettem. De már ezt a 8 hetet kibírjuk valahogy. Remèlem ha megszülök elmúlnak ezek a hülyesègen. :)
2016. márc. 22. 06:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!