Menni alig tudok úgy fáj ott lent?! Ki érzett ilyet?
Olyan mintha brutálisan izomlázam lenne.
Nagyon fáj ott lent (szemérem csont!?)
A baba nyomhatja már ennyire?
Vagy ez lehet csak a fronttól is?
Kinek volt ilyen?
Minden egyes lépés vagy felállás vagy lehajolás nagyon fáj :(
A málna levél teától szerintetek lehet? Rá segíthet a dolgokra h mivel iszom jobban tágulnak a dolgok?
Amúgy 39 hetes vagyok..
De ez a mai nap nagyon padlóra tett..
Akkor már minden napos vagy, ma meg hidegfront van.
Szép szülést!
Köszönöm szépen ☺
Hát már túl szeretnék lenni rajta..
Mert ez már tényleg "teher" :(
Kíváncsi vagyok h holnap ugyan így fog e fájni... De remélem nem vagy nem ennyire intenzíven :/
Nekem is volt ilyen 39 hetesen, csak nálam be is indult a szülés 39+4 hetesen szóval utolsó napok voltak. Főleg az utolsó 2 volt nagyon durva.
Kitartást és könnyű szülést!
34 hetes koromtol ez volt. A szemeremcsontom es a holyagom fajt (utobbi az utesektol). Sajna onnantol nem tudtam bejarni dolgozni, itthonrol csinaltam.
A megoldas a 38+3 szülés volt. A dokimmal egyeztettük a progi napját, én meg:mikor lehet legkorabban?:) szoval igen, teher...azota volt ket mutetem (csaszar ugye es aranyer),de inkabb ezerszer ezek, mint a terhesseg:)) hajra!!!
Hát nem igazán múlt el, ugyan úgy fáj, alig tudok mozogni, főleg a belső comb részre húzódik át.
Reggel meg jó kis láb görcsre ébredtem..
Szerintetek nem gond ha napi 2-4 szem magnéziumot be veszek? (magnesii citrici)
Így is meg fogom érezni a kisebb görcsöket is ha jönnek ugye?
Az én dokim mondása:
"nincs az a magnézium, ami megállítana egy beinduló szülést" :)
Most már nincs sok hátra, jobb nem valószínű hogy lesz, de nekem az a tapasztalatom 8három szülés után), hogy minél nehezebb a vége ezek miatt a dolgok miatt, annál könnyebb és gyorsabb után a szülés, szóval gondolj erre! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!