Ez normális ennyi idős terhesen? Esetleg érzett már valaki ilyet?
Szia!
Valóban lehet a magnézium-hiány! De érdemes lenne az orvosoddal beszélni. Nekem még soha nem volt ilyen eddig!
Tehát segíteni sajnos nem tudok,de a nagyon erős görcsök nem hiszem,hogy teljesen rendben vannak.
Pihenj sokat és ne tegyél hirtelen mozdulatokat! Csak szép nyugodtan. Én biztosan felhívnám a dokimat! De én lehet parásabb vagyok mint te:D
Üdv 27+4hkm
Szia!
Köszi a választ.Fogadott dokim nincs,ezért a védőnővel beszéltem.Azt mondta hamarosan jön és néz szívhangot.Bár én ma reggel is éreztem a babám mocorogni.Szóval szerintem ő jól van.Inkább attól félek,hogy idő előtt elkezdek majd tágulni.
Szia. En is 21 hetes vagyok, az en hasam nem gorcsol hanem tegnap pl ugy hasogatott az alhasam a szemeremcsont felett picivel h en is paraztam. De ma reggelre elmult, en is attol felek nehogy elkezdjek ido elott nyilni.
En meg szekrekedessel kuzdok..attol szokott meg fajni a hasam.
Remelem jobban vagy!
nálam is volt ilyen kb. a 7. hónapig, mellette néha a 20. héttől pici vérezgetés is. Emelt magnézium, táppénzre akartak írni, de dolgoztam végig amennyi jól esett. Nem erőltettem túl magam. Sokszor le kellett ülnöm mert nem tudtam egyenesen állni, nem kaptam levegőt sem. 40. héten szültem pillanatok alatt, jóslóm sem volt.
Ha érzed hogy sok, pihenj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!