33 hét körüli kismamik, hogy, milyen pózban tudtok aludni? Nehezen megy nektek is a forgolódás?
szia.nekem a jobb oldalamon a legkényelmesebb,de sajna a babámnak nem mindíg.a takarót a lábam közé kapom+begyűröm egy részét a pocim alá és úgy kényelmes.hát az átfordulás nagyon rossz.és sajna amég nem tudok elaludni addig van olyan h 10 percenként fordulok meg mert sehogy nem jó.
33+5 hetes km
Szia! Én is csak az egyik oldalamon tudok aludni, történetesen jelenleg a jobb oldalam, néha megpróbálkozom a bal oldallal, de addig reklamál a fiam, míg megfordulok. Ami kicsit nehezen, lassan, öregasszonyosan megy..:)
Kispárnát, vagy a paplanomat begyűröm a hasam alá, úgy a legkényelmesebb. Mire elaludnék, addigra a kicsi fiam kemény discóba kezd, kb 1,5-2 óra a lefekvéstől, mire el is alszom.
A délutáni alvás még rosszabb. Akkor még nehezebben alszom el, akkor egyik póz sem jó a manónak. Ilyenkor fáj a hátam is, nyakam is, kész kínszenvedés, de nem adom fel....
Már nem tart sokáig, kitartást lányok!
34 hetes kismama
Nekem szerencsére egyáltalán nem gond a forgolódás (33 hetes voltam vasárnap). Szopipárna a lábam közé, nagypárna az ágyvégébe, arra meg felteszem a lábaimat. Általában bal oldal jön be, de újabban egyre jobban tolerálja a kiskölyök a jobb oldalt is (eddig nem szerette, reklamált érte). Sőt, az elmúlt két hétben kétszer is úgy ébredtem reggel, hogy rendesen a hasamon feküdtem - mondjuk nincs nagy hasam, de akkor is...
Inkább a csípőforgóm szokott néha fájni, ha sokat fekszem egy oldalon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!