Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 27 hetes terhes vagyok és 9...

27 hetes terhes vagyok és 9 kg-t híztam. Ez sok?

Figyelt kérdés
A védőnő és a nőgyógyász is ezzel kínoz, de szerintem ez még nem vészes... Vagy mégis?
2007. nov. 12. 19:10
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
én 26 hetes vagyok,eddig 3 kg hiztam.ne lépd tul a 15kg,arra vigyázz.
2007. nov. 12. 19:34
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Kinek mi a sok?Én 19hetes vagyok,5kg+al,vagyok több,de az első hetekbe jött fel rám 4kg,utána már csak 1kg.A cicim 80Bről,95Cre nőtt és hát "ő" is csinál magának helyet.Ha nincs evési rohamod,stb,legyél csak nyugodt,minden kismama más!Meg kell szoknunk magunkat.meg a kilokat!
2007. nov. 12. 20:13
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia, én is 27 hetes vagyok, és 19 kiló van rajtam. 158/55-el indultam. Az első 3 hónapban jött fel 16 kiló, mert farkas éhségem volt állandóan, és tartalmas kalória dús ételre volt szükségem. A második trimeszterben 2 kilót szedtem fel. Kb az látszik rajtam, hogy +10 kiló. Én MÁR nem foglalkozom vele, csak eleinte megijedtem.
2007. nov. 13. 07:03
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerintem nem sok, hogy a 13 a nagy átlag. De egyénenként változó.

Én is úgy gondolom, hogy nem a kilókkal fogok foglalkozni, annyi lesz amennyi, utána majd ráérek magammal foglalkozni, most a baba a fontos.

Én 10 hetes vagyok, de a súlyom még nem változott. Majd fog.-)...

2007. nov. 13. 09:29
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia.Én 30 hetes multam,és 7 és fél kilot hiztam!Ez alkattol is függ,ki mennyit hizik!Azt mondják hogy 12-15kg-ig normális!
2007. nov. 13. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!