Másféle vasat szedek, mint amit a doki felírt. Megmondjam neki?
Figyelt kérdés
Enyhe vashiányom van, amire Maltofert írt fel, de ki nem állhatom, olyan szorulást okoz. Egy természetes vaskészítményt szedek helyette, ami másnak bevált, kismamáknak is ajánlott, és mellékhatása sincs. Hagyjam rá a dokira, hogy a Maltofert szedem, vagy "valljam be bűnömet"?2008. szept. 22. 13:53
1/5 anonim válasza:
Szerintem ő is meg fogja érteni, ha elmondod neki, hogy mi volt a másikkal a problémád. Csak annyi lesz a "baja", hogy az általa felírt gyógyszer után nem kapja meg a jutalékát a gyógyszergyártó cégtől. De ez már az ő baja. :)
2/5 A kérdező kommentje:
Igen, pont ez járt a fejemben, hogy majd jól ledorongol, amiért nem fogadtam szót (vagyis nincs meg a gyógyszerkvótája...). Ráadásul ő szerintem nem is ismeri ezt a terméket, mivel kereskedelmi forgalomban nem kapható. (Ökonet-termék)
2008. szept. 22. 14:02
3/5 anonim válasza:
Igen, de ezt viszont nem fogja az orrod alá dörgölni. Az ő jutaléka elvileg "titkos" dolog... Mondd meg neki nyugodtan! Te vagy terhes, gondolom fizetsz is neki havonta rendesen... rajtad már így is keres.
4/5 anonim válasza:
Szóljál mindenképp egyénként is kellett volna szólnod. mert az sosem jó ha egy kismamának szorulása van. Köteles lenne másikat írni. Ha tudsz vigyél magaddal egy tájékoztatót arról amit szedsz így esetleg mondhat véleményt. A jutalék meg ne a te gondod legyen. Egyébként vas után nem kapnak, csak centrum és társai után.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Akkor az lesz, hogy holnap, ha megyek hozzá, elviszem a dobozát, hadd olvassa el. Ha meg beleköt, hát... akkor beleköt.
2008. szept. 22. 16:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!