Szerintetek megmondjam a nőgyógyásznak? Vagy felesleges?
Figyelt kérdés
20hkm vagyok, nem fogom tudni már finanszírozni a választott nőgyógyászomat (táppénz alatt kirúgtak, de ez egy másik történet) és főleg nem a szülést, szerintetek megmondjam a dokinak vagy egyszerűen ne menjek többet?2010. nov. 7. 14:13
1/5 anonim válasza:
Szerintem az őszinteség mindennél többet ér.Mondd meg nyugodtan, én is hasonló helyzetben voltam, megmondtam és külön értékelte, majd köztes megoldást választottunk, csak minden második vizsgálatot fizettem, aztán a szülést is elintéztük.
2/5 anonim válasza:
Tudom,hogy nem ezzel kapcsolatban kérdeztél,de terhesen nem rúghatnak ki!
Nem ismerem a körülményeket,de szerintem beszélj egy szakemberrel,mert nem terhesség alatt védett vagy a kirúgástól!Ez tuti!
3/5 anonim válasza:
Bocs, hogy nem a kérdésre válaszolok, de olyan sztem nincs, hogy egy tp-en levő kismamát kirúgnak, ez elég törvényellenesnek tűnik...
4/5 anonim válasza:
Én is elmondanám...jobb lenne neked ,nem lennél ideges miatta.
Táppénzzel kapcsolatban,ha határozott idejű volt a munkaszerződés és letelt,akkor nem sokat lehet tenni sajnos...én úgy tudom.
Vagy kirúgják rendkívüli indokkal...van ilyen is...
5/5 anonim válasza:
Mond el,korrekt lesz.Én sem értem,hogy rúghattak ki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!