Dr Szabó Imre siófoki nőgyógyásznak mi a telefonszáma?
Figyelt kérdés
Rendelési időt már megtaláltam és a címet, csak a jelenlegi árakról szeretnék nála tájékozódni!
HA valaki tudja ezeket, szívesen venném azt is!
needee@maffia.hu
2011. okt. 22. 17:12
1/7 anonim válasza:
Ìrd be a Google-ba, és az orvostudakozò oldalàn megtalàlod. De eddig magadtòl is eljuthatnàl, ne haragudj. Ha nagy feladat, kèrj meg valakit...
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Pontosítok a kérdésen!
"Dr Szabó Imre siófoki nőgyógyásznak............"
Eddig eljutottunk, akkor nézzük az orvost ebben a bizonyos keresőben, amit ajánlottál!
Beírod a nevet, kidob két találatot, ahol egy bizonyos debreceni doki van megadva két féle elérhetőségben.
Majd pontosítok a keresésben, "SIÓFOK" itt már nincs találat.
Majd pontosítok a keresésben, "nőgyógyász", már itt sincs találat!
Még véletlenül sem "siófoki nőgyógyász"!
-Erre magadtól is rájöhetnél azért!
2011. okt. 23. 08:16
3/7 anonim válasza:
Szia!
Szerintem hívd fel a siófoki rendelőt 84/501-793 és kérd a dr. Szabót és kérdezd meg tőle a tarifát.
5/7 A kérdező kommentje:
Megkaptam, köszönöm!Csütörtökön viszem a kismamámat!
2011. okt. 25. 22:58
7/7 Szigeti Nikolett válasza:
Sziasztok ezzel kapcsolatban szeretnék én is kérdezni esetleg telefonszamot tudnatok küldeni? nem tudom most meg igy van a e a rendelés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!