Megmondjam holnap az orvosomnak hogy jövőhéten hosszabb útra megyünk?
Figyelt kérdés
300 km.-t utazunk jövőhét csütörtökön és csak vasárnap jövünk vissza.Nem is ezen van a hangsúly hanem hogy szóljak e neki a hosszabb útról?
17 hetes km.
2009. jún. 10. 17:46
1/4 anonim válasza:
Nekem egy kiruccanásomról sem tudott..sztem neked még fiatal az idő hogy tudnia kelljen.A lényeg hogy kiskönyv legyen nálad és tudd,hogy ahova mentek hol van kórház.
Jó babavárást.39km
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod!!!!!!
2009. jún. 10. 17:52
3/4 anonim válasza:
Nem szükséges szólni neki, ha nincs különösebb problémád. Én 1300 km-t fogok utazni holnapután, 33 hetes vagyok és én se szóltam. 3 hét mulva újra majdnem ennyit fogunk, de akkor azt hiszem már kéne szólnom neki.
4/4 anonim válasza:
Én most 25 hetes vagyok, 26 hetesen 1500 km-et fogok utazni, Párizsba kocsival aztán vissza szintén 1500 km, de én nem szólok szerintem nem tud mit csinálni úgyse. K. Könyv lesz nálam, vidd te is-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!