Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megmondjam holnap az orvosomna...

Megmondjam holnap az orvosomnak hogy jövőhéten hosszabb útra megyünk?

Figyelt kérdés

300 km.-t utazunk jövőhét csütörtökön és csak vasárnap jövünk vissza.Nem is ezen van a hangsúly hanem hogy szóljak e neki a hosszabb útról?

17 hetes km.

2009. jún. 10. 17:46
 1/4 anonim ***** válasza:

Nekem egy kiruccanásomról sem tudott..sztem neked még fiatal az idő hogy tudnia kelljen.A lényeg hogy kiskönyv legyen nálad és tudd,hogy ahova mentek hol van kórház.

Jó babavárást.39km

2009. jún. 10. 17:47
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod!!!!!!
2009. jún. 10. 17:52
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem szükséges szólni neki, ha nincs különösebb problémád. Én 1300 km-t fogok utazni holnapután, 33 hetes vagyok és én se szóltam. 3 hét mulva újra majdnem ennyit fogunk, de akkor azt hiszem már kéne szólnom neki.
2009. jún. 10. 17:56
 4/4 anonim ***** válasza:
Én most 25 hetes vagyok, 26 hetesen 1500 km-et fogok utazni, Párizsba kocsival aztán vissza szintén 1500 km, de én nem szólok szerintem nem tud mit csinálni úgyse. K. Könyv lesz nálam, vidd te is-
2009. jún. 10. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!