Elég ha 40 ezret adok az orvosomnak szülésre?
Nem. Főleg, ha nem mondott összeget. Ennyi van és kész.
Mi is kevesebbet adtunk végül, mint terveztük, de hát ez van. Nem tűnt sértődöttnek, sőt! :)
Még sokat is adtál eddig!!!
Bőven elég, főleg, ha nem császáros leszel, mert akkor a szülésznő lesz veled többet. Ne felejtsd el, neki is kell majd adnod. Már ha rendi lesz és törődik veled.
Én első alkalommal adtam a dokinak egy ötöst, aztán 1-2-szer kapott 2000-et, a végén pedig 70-et kapott. Császáros voltam. A szülésznőnek 30-at adtam, mert nagyon ari volt és annak ellenére, hogy császár volt, sokat volt velem. Ő csinálja ilyenkor az infúzió bekötést, a katétert és a csaszi utáni dolgokat.
Első vagyok: a "nem" válasz a "szerintetek gond lenne" kérdésre értendő. :)
Szóval nyugi, eleget adsz neki így is.
mi alkalmanként 2000et adtunk (kért)
szülésért 20E adunk
Nagyon is elég, annál is inkább mivel mindig ott hagytátok a vissza járót. Ráadásul úgy is a legtöbb időt a szülésznő fog eltölteni veled, az orvosnak mindig a legvégén szólnak. Arról nem is beszélve, hogy nem magánkórház, és ez a dolga!!! Sok orvos - szinte mondhatni- a magánpraxisát folytatja munkaidőben. Tehát egyáltalán ne aggodalmaskodj! Én még vennék el belőle és adnék a szülésznőnek, hiszen a java rajtuk múlik!!!!
Egészséges babát és nyugodt szülést kívánok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!