Úgy érzem mintha azt hinné neki szülöm a gyereket. Esetleg túlreagálom?
De megis hogyan mondjam h ne legyek bunko?
A paromnak mar pedzegettem hogy a gyereket neki meg magamnak szulom, es nem szeretnem ha mindig itt lenne nalunk valaki.
Apukam annyira megerto ebben. Felnevelt engem meg 2 tesomat, alig varja h megszulessen az elso unokaja, de tudom h nem lesz mindig nalunk. O tudja a pofatlansag hatarat. Az anyosom nem. Aposom egy kukkot nem szol, o akkor jonne ha nekem jo. De mar a puszta gondolattol is rosszul vagyok. Még ő akar a gyerekkel aludni a szobaban, h mi aludhassunk. Lehet vissza sirom majd. De ne.bas.za mar meg, az az eny gyerekem, en akarok ott lenni minden mozdulatanal, nehogy ő legyen. Meg a vegen az elso szava a "mama"" lesz, nem is az h "apa vagy anya"... Meg is orulnek.
Ha itt nekünk,ennyire nagy szád van,akkor anyós előtt is legyen az. Az a gond,h ha most nem állítod le,akkor a fejetekre nől és mégjobban rátoktelepszik. 2 megoldás van. Az egyik,hogy szépen beszélsz vele,hogy álljon le,vagy hogy x ideig nem vársz látogatókat,vagy a másik,hogy megkéred a párodat,hogy ő beszéljen vele!
Nagyon egyszerű és ezt egy felnőtt nőnek,nemsokára anyának,meg kell tudni oldania!
Minel kesobb adod a tudtara, hogy mit szeretnel, annal jobban beleeli magat. Mivel nem jelzed neki, hogy mas terveitek vannak az szulesre es az elso hetekri, igy o azt gondolja, hogy egyet ertesz azzal, amit o mond. Raadasul te annal tovabb hallgatod azt, ami idegesit es a finom visszautasitas helyett csak fortyogsz magadban, mig egyszer robbanni fogsz es annal rosszabb lesz.
Ha legkozelebb felhozza a temat, akkor szepen elmondod neki, hogy te a paroddal szeretnel szulni (vagy akivel akarsz). Az elso hetekben pedig inkabb szeretnel a babaval ismerkedni, ti akarjatok megismerni az igenyeit, a szoptatas miatt ugyis melletted lesz a nap nagy reszeben es egyebkent is, ez egy igen fontos idoszak. Egyedul akartok lenni, de termeszetesen latogatni lehet idonkent (ahogy nektek belefer).
Ha mar picit nagyobb lesz, akkor majd vigyazhat ra a nagyi, de ugy gondoljatok, hogy az ujszulottnek az anyjara van elsosorban szuksege.
Ennyi.
Lehet, hogy megsertodik, de majd tulteszi magat rajta.
Viszont ha honapokig ringatja magat abban amit o eltervezett, mikorben te teljesen mast akarsz, akkor vagy nagyon meglepodik hirtelen es neki lesz rossz, vagy tovabbra sem mersz szolni, rahagyod es neked lesz rossz. Jobb az ilyet elore tisztazni.
Najo ...erdekelne hány eves is vagy?!
Kit erdekel mit akar az anyós?! A te ti gyereketek lesz,nem az öve. Esetleg nem akarod neki is adni mindjart a babát,ha megszületik?!
Hat en ugy elküldeném,hogy az nem igaz. Ha meg joban vagytok,hat kozold szepen,hogy te ezt nem igy akarod. Mi jogon lenne mar bent a szülésnél?! 😃
Hat ha kene meg az ajtót is ra zárnám.
A párodnak mi az h pedzegetted a témát? Hat ha neki nem tudod elmondani mit érzel, mi bánt akkor...
En 18hetes vagyok... Anyós meg nem is tudja h babank lesz..mondjuk nem azert,mert hogy lehet ilyen lesz,mint amit leírtál,hanem mert varunk meg erdmenyekre. De el tudom azt is képzelni,hogy dettó ugy reagál mint nalatok ami megy. De egy mazlim van. Külföldön elek! 😃😃
Szoval max majd allandoan videozni akar... Ami meg nem izgat. Nem mondom h rossz viszonyban vagyunk,de pacsi pajtások sem.
En a helyedben kiadnam ezt magamból,es szep lajtosan kozolnem,ha szoba kerül a téma,hogy :ne haragudj /on (nem tudom tegezed e),de te abszolut nem akarod/szeretned ,hogy ott álljon a lábad kozott miközben szulsz. En annak sem örülnek ha a váróban varna...maradjon otthon es majd értesítjük h minden oke! Es ne költözzön mar oda...tudni fogod mi a teendő ha ott lesz veled a bebi. :)
Mindenkinek azt fogja mondani,hogy azert ment oda,mert te nem tudod normálisan ellátni a kicsit. Holott ez nem igaz! Ertem en hogy segiteni akar,de ne igy. Menjen at napközben...mondjuk nekem az is sok lenne ha mindig ott lenne napközben,de meg mindig jobb,mintha ott lakna x ideig.
Nem irigyellek. De ha nem állsz ki magadert,magatokért...akkor bizony ott all majd a lábad kozott...igen lehet h ki követeli h neki adjak először...es meg oda is költözik! Rajtad all. Max kicsit beserul...de majd kárpótolja az unoka.
nos..
vagy megmondod neki, vagy gyáva maradsz.
idefigyelj XY, nem leszel bent a szülésnél. pont.
nem fogsz hozzánk költözni. pont.
nekem nincs szükségem, hogy ezeken idegeskedjek. szóval csitt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!