Jogosan aggódók vagy csak túlreagálom?
Figyelt kérdés
Most vagyok 7. héten, eddig nagyon rosszul voltam minden nap. A mai napon viszont semmi. Se szédülés , se hányinger semmi. Nagyon aggódom , hogy valami baja van a babának. Csak jövő hét szerdán kell visszamennem a dokihoz. Normális , hogy csak úgy elmúlik a rosszullét? Vagy menjek gyorsan orvoshoz?2016. márc. 9. 17:15
2/6 anonim válasza:
Nekem 8 hetesen múlt el minden, nem volt semmi baj.
A tünetek jönnek-mennek, elmúlhatnak, visszatérhetnek, nem lehet ebből kiindulni.
Baj pedig sajnos bármikor lehet, hányás ellenére is de nem szabad erre gondolni.
3/6 anonim válasza:
Bármit jelenthet, nekem két terhességemnél is volt ilyen tünetelmúlás, egyiknél elvetéltem, másiknál nem. Harmadik terhességnél meg egyáltalán nem volt rosszullét. Aggódni nem érdemes, mert csak árthat, befolyásolni meg nem tudod, hogy mi történik odabent.
4/6 anonim válasza:
8 hetes voltam és egyik napról a másikra elmúlt minden kellemetlen tünet. Nincs semmi gond, tegnap is láttam :)
10hkm
5/6 anonim válasza:
Nekem is így van pár nap rosszullét után egy két napig semmi utánna megint jönnek a rosszabb napok!A védőnőm azt mondta ezzel nincs semmi baj ne aggódjak!Majd ha mész a dokidhoz azért beszéld meg vele de szerintem ne idegeskedj!15 hkm
6/6 anonim válasza:
Pont 7 hetes múltam mikor egyből elvágták a tüneteket....pedig iszonyatos mellfájdalmam volt, meg is volt duzzzadva, s hirtelen semmi....plusz mintha le is eresztették volna... Volt riadalom. De semmi nem volt
23 hetes ikermami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!