Én egy 6hetes anyuka vagyok ha lehet ezt így konkrétan kijelenteni! Kicsit aggódok, mert semmi panaszom nincs, mármint egy van émelyeg a gyomrom egész nap szinte. Ez normális?!
Ezer és ezer ilyen kérdés van már itt, hogy nincs semmi baja a kismamának, aki azért aggódik, hogy ez normális e?
Könyörgöm, a terhesség nem betegség, hanem állapot.
De hogy válaszoljak is: igen, normális.
Jo neked ,hogy nincs annyi tuneted. En 8+4 hetes vagyok ma,de a hatodik het ota rettentő hányingerem van. :(
Hánytam is de szerencsére csak egyszer. Semmi erom,ehes vagyok,de mar semmire nem tudok ránézni . Rendesen gyümölcs undorom van mar :(
Bizonyára en is aggódnék,ha egyik napról a másikra elmúlna minden tunetem.
Ne aggódj nincs gond.egyszeruen szerencsés vagy,baaar várjuk ki a "veget" :))
Lehet par nap múlva te is alig várod ,hogy eljöjjön a 11-12.het,akkor talan mar kicsit könyebb lesz minden.
Boldog babavarast kívánok! :))
Nyugodtan mond azt, hogy 6 hetes terhes vagy, vagy 6 hetes kismama.:) Nekem 9 hetesen kezdődtek a tünetek, a 12. hétig tartottak, azóta fizikailag meglepően jól vagyok, érthetetlen.:) Ne aggódj!!!
Egyébként megértem, hogy aggódsz, és bár én a vetélésem után minden kivizsgálást megcsináltattam, mégis néha aggódik az ember, hiszen mindig van miért. Durva pl. belegondolni, hogy egy egyszerű IR miatt 10 éve még lombikoztak, ma meg már gyógyszerrel tudják kezelni. Ki tudja, mi ilyen lesz még a közeljövőben.
Majd a dokinál, amikor a szívdobogást meghalljátok a férjeddel, akkor már kézzelfogható lesz a tény.:)
33hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!