Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Én egy 6hetes anyuka vagyok...

Én egy 6hetes anyuka vagyok ha lehet ezt így konkrétan kijelenteni! Kicsit aggódok, mert semmi panaszom nincs, mármint egy van émelyeg a gyomrom egész nap szinte. Ez normális?!

Figyelt kérdés

#elsobabam
2016. jan. 25. 23:20
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szia. Én az első lányommal az első pilanattol kezdve hánytam. ...egész napos 0-24 ig program volt. Még a szülő szóbán is...a második lányommal azt se vettem észre h terhes vagyok. Semmi de semmi bajom nem volt. A következő 3 csajszinal már vegyitve volt. 10. Héttől jöttek a rosszulletek. Hol elmúlt hol vissza jött. Próbálj meg meg nyugodni és csaka jóra koncentrálni 😊.
2016. jan. 26. 10:48
 12/12 A kérdező kommentje:
Hát akkor nem is irigyellek :)
2016. jan. 26. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!