Tapasztaltok olyat, hogy a babátok nagyon erősen és hirtelen kezd el mocorogni és meg se akar állni, és olyan, mintha ki akarna "törni"?
Figyelt kérdés
33 hetesek vagyunk, mostanában másképp mozog a kisfiam. Többször vannak hirtelen mozdulatai, de ma eszméletlen miket művel. :-) Nem fordul, ez biztos, mert azt már megérzem, előfordult 2x is.2010. ápr. 4. 20:47
1/5 anonim válasza:
Nálunk ez a végére sajnos rendszeressé vált :(
Baba jól volt, de a hasam sajna szétrugdalta és kirepedt a végén.
2/5 anonim válasza:
az enyém is csinál ilyeneeket.és én szeretem mikor ezt csinálja.
33+4 hetes km
3/5 A kérdező kommentje:
Naná, hogy én is szeretem! :)
2010. ápr. 4. 21:21
4/5 anonim válasza:
Újabb 33 hetes jelentkezik! :)
Nálunk is ez van, néha rendesen megugrom én is tőle, akkorákat üt-vág. Mondjuk én nem szeretem ezeket a durva mozdulatait, főleg ha a gyomromba boxol, mert hányingerem lesz tőle. Egész délelőtt képes így tornázni, aztán este lefekvéskor még egy menet...
5/5 anonim válasza:
Szia, nekem a 35 héten durvult be a gyerkőc. Majd ha arra ébredsz éjszaka hogy nem kapsz levegőt, mert nyújtózkodik (amibe minden erejét beleadja), akkor annyira nem lesz jó érzés. Kenegesd a hasadat olajjal, hogy ne legyél nagyon tigrismintás, nekem egyik napról a másikra repedt be:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!