Második babádat mikor érezted mocorogni először?
Figyelt kérdés
Most vagyok 13 hetes és az előbb ugyanazt éreztem mint anno 18 hetesen, nem tudom csak képzelődök?2011. ápr. 20. 14:50
1/5 anonim válasza:
Elsőt 21 hetesen,másodikat 16-17 hetesen.
2/5 anonim válasza:
Az elsőt 20 hetesen,a másodikat 11 hetesen bizonytalanul, de 13 hetesen már erőteljesen- akaratosabb és mozgékonyabb is lett mint a nővére :)
Boldog babavárást és egészséges kisbabát!!
Üdv: 2 gyermekes,19 h.km.
3/5 anonim válasza:
Szia!
Az elsőt 17 hetesen, a másodikat 16 hetesen :)
Nem biztos,hogy képzelődsz, mert a másodikat hamarabb megérzik a kismamák.De attól is függ,hogy a lepényed hol helyezkedik el,mert ha a mellső falon van, akkor tompítja a magzatmozgásokat :)
Gratulálok a babához! :)
4/5 anonim válasza:
Hát,nem mindenkinél a lepény elhelyezkedése a döntő! A 3. babánkat csak a 18. hét küszöbén kezdtem érezni, pedig jó helyen tapadt a lepény.
2.voltam
5/5 anonim válasza:
Én csak személyes tapasztalatból írom, mert a lepényem a mellső falon van és nem érzem annyira erősen a pici mozgását,mint a kisfiamnál.Persze nem döntő, de befolyásolhatja,hogy mennyire erősen érzi, azt nem,hogy mikor mozdul meg először :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!