1hónapos terhes vagyok, és fogorvosi kezelésre járok csináltatni a fogamat, de az orvosnak nem szeretnék szólni a terhességemről. Lehet baja a babámnak, az érzéstelenítőtől?
Lehet baja..szólj hogy terhes vagy és kapsz olyat amit szabad ilyenkor!Ne legyél buta!
Miért nem mondhatod meg neki hogy terhes vagy?
Még jó hogy kell szólnod!!
Ne veszélyeztesd a babát SENKI miatt sem!!!!
Szerintem is szólni kéne a dokinak . Ha meg csak azért nem akarsz mert félsz a szülőktől akkor szerintem az butaság a szüleid meg így is úgy is megtudják ha megtartottad...
egyébk. hány éves vagy?
Szia, én fogorvos vagyok. Van egy pár dolog , ami miatt fontos lehet. Ha nem mondod el, a következő esetekre figyelj:
Ne készüljön röntgen, ne írjon fel antibiotikumot, illetve ha gyökérkezel, van egy olyan anyag, amit ha beletesz a fogba, magától elhal az ideg. Ezt nehéz kideríteni, hogy használja-e, de ha csak töméseket csinál, ne aggódj.
Ezeken kívül semmi nem veszélyezteti a babát. AZ érzéstelenítőtől SEMMI baja nem lesz, terheseknek ugyanúgy lehet adni. Én is gyereket várok,és most csinálják az egyik fogam.
De legjobb lenne szólni neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!