Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 1hónapos terhes vagyok, és...

1hónapos terhes vagyok, és fogorvosi kezelésre járok csináltatni a fogamat, de az orvosnak nem szeretnék szólni a terhességemről. Lehet baja a babámnak, az érzéstelenítőtől?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 4. 12:45
 1/10 anonim ***** válasza:

Lehet baja..szólj hogy terhes vagy és kapsz olyat amit szabad ilyenkor!Ne legyél buta!

Miért nem mondhatod meg neki hogy terhes vagy?

2010. ápr. 4. 13:08
 2/10 A kérdező kommentje:
Azért nem lehet szólni neki róla,mert a szüleim nem akarják,hogy megtartsam a babát,és a fogorvos jó barátjuk,úgyis elmondaná nekik.
2010. ápr. 4. 13:15
 3/10 anonim ***** válasza:
Akkor inkább menj másik fogorvoshoz! Ha valóban meg szeretnéd tartani a babát, és fontos neked az egészsége, akkor mindenképp tenned KELL valamit!
2010. ápr. 4. 13:34
 4/10 anonim ***** válasza:

Még jó hogy kell szólnod!!

Ne veszélyeztesd a babát SENKI miatt sem!!!!

2010. ápr. 4. 14:12
 5/10 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2010. ápr. 4. 15:42
 6/10 anonim ***** válasza:

Szerintem is szólni kéne a dokinak . Ha meg csak azért nem akarsz mert félsz a szülőktől akkor szerintem az butaság a szüleid meg így is úgy is megtudják ha megtartottad...

egyébk. hány éves vagy?

2010. ápr. 4. 16:21
 7/10 anonim ***** válasza:

Szia, én fogorvos vagyok. Van egy pár dolog , ami miatt fontos lehet. Ha nem mondod el, a következő esetekre figyelj:

Ne készüljön röntgen, ne írjon fel antibiotikumot, illetve ha gyökérkezel, van egy olyan anyag, amit ha beletesz a fogba, magától elhal az ideg. Ezt nehéz kideríteni, hogy használja-e, de ha csak töméseket csinál, ne aggódj.

Ezeken kívül semmi nem veszélyezteti a babát. AZ érzéstelenítőtől SEMMI baja nem lesz, terheseknek ugyanúgy lehet adni. Én is gyereket várok,és most csinálják az egyik fogam.

De legjobb lenne szólni neki.

2010. ápr. 4. 16:34
 8/10 anonim ***** válasza:
Mindenképpen szólnod kell !!!
2010. ápr. 4. 16:53
 9/10 A kérdező kommentje:
25éves vagyok.Nem tudok másik fogorvoshoz menni,mert a szüleim ide fizették be a pénzt,és jó barátjuk ez a fogorvos.És ha megtudnák,hogy terhes vagyok,többet semmiben se támogatnának.(egyébként már van 2gyermekem,de szeretném a 3dikat is.)
2010. ápr. 4. 21:59
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem tudom,de gondolom ilyen esetben is működik az orvosi titoktartás!Nem vagy már gyerek,szerintem jogod van azt tenni amit szeretnél,és mindenképpen szóljál.Láttam,h egy fogorvos is válaszolt,fogadd meg amit írt.Sok szerencsét!
2010. ápr. 5. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!