Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Pszichologushoz kene mennem?...

Pszichologushoz kene mennem? Mi baj velem, miert nem szeretem/ragaszkodok a magzatomhoz?

Figyelt kérdés

Masodik terhessegem, elsonel elveteltem, most kaptam progreszteront es vitamint is szedek. DE ugy erzem nem szeretem a babam...

Az elsot vartam es ossze voltam torve, mikor elment, most meg olyanokat almodok, hogy ha felno a gyerekem bonozo vagy gyilkos lesz, arra riadok fel ejszaka, hogy nem lehetek terhes, aztan magamhoz terek fel perc alatt es de, terhes vagyok, ami elszomorit... nem tudom senkivel megbeszelni, orvoshoz kene mennem? Fogom szeretni?

Sajnos a hanyingerek miatt nem elvezem a terhesseget se...

Mi a baj velem? Ma vagyok 8hetes... Mar az is eszembe jutott, hogy ne tartsam meg, persze parom hallani se akar errol, en se ertem mi van velem, hisz akartam a babat...

2016. márc. 24. 20:20
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Mivel több vetélésem volt, én sem tudtam kötődni a babához. Én járok pszichológushoz már évek óta (korábban pánikbeteg voltam, de már kigyógyultam belőle), és még így sem alakult ki kötődés bennem. Meg is mondtam a terapeutámnak, hogy a veszteségtől való félelem tart vissza. Aztán amikor kiderült, hogy a babának súlyos fejlődési rendellenessége van és meg kell szakítani a terhességet, áldottam az eszem, hogy nem éltem bele magam...

Közben végig ott lebegett előttem a barátnőm példája, aki egész terhessége alatt nem tudott kötődni a magzatához, aztán miután megszületett, hatalmas lett a "szerelem".

Én úgy voltam vele, hogy ráérek kötődni akkor, amikor már kézzelfoghatóvá válik és nem kell tartanom a veszteségtől.

2016. márc. 25. 10:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!