A minap azt mondta nekem egy pasi, hogy menjek pszichológushoz, mert, hogy nagyon ragaszkodok a kutyámhoz. Igaza van?
Figyelt kérdés
2010. jan. 3. 12:35
2/7 anonim válasza:
Ne aggódj, nekem is szokták mondani, hogy már beteges a kutyák iránti rajongásom, meg hogy kutyab*zi vagyok, de én lesz@rom.
"Mások nevezzék csak
gyöngeségnek az állatszeretetet,
gúnyoljanak ezért
- te sétálj csak nyugodtan
a kutyáddal.
Jó társaságban maradsz,
s Isten is tudja ezt." (Márai)
3/7 anonim válasza:
Amig nem egy rozsaszin elefant, esetleg maga a kutyad mondja ezt, addig tegyel ra magasrol. Ne szoljon bele ismeretlenul az eletedbe.
4/7 anonim válasza:
Naa, akkor én is megyek Veled a pszichológushoz!!!! :-)
Mivel én is imádom őket, az összes állatot!!!! Fenn is vagyok a www.bloki.hu oldalon!!! Ez utóbbi "súlyosbító tényező"... (???)
5/7 anonim válasza:
Lehet, hogy féltékeny a kutyádra ;)
6/7 anonim válasza:
hogy lenne már igaza??? egyszerüen csak egy f*sz volt. Én is többre tartom a kutyámat, mint a legtöbb embert, akit személyesen ismerek:)))) szóval, k*rvára nincs igaza.
7/7 anonim válasza:
Szerinte miben nyilvánul meg a te beteges kutya imádatod?
Ha mész, megyek veled, mert már lassan nem tudok olyan dolgokról beszélni, aminek nem kutyához lenne köze :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!