Egy pasi vesz egy palota pincsit, az bu.i is?
igen ! akkor bu*i !na szép! ezt mindeki tudja !!!!!...ajj
Mekkora baromág:D
Ugyanmár, sok férfi szereti a kicsi kutyákat, szerintem nincs ezzel semmi baj.
Ne törődj vele, hogy mit gondol a környezeted, a normális emberek amúgy sem ez alapján fognk megítélni.
Köszönöm a válaszokat!
Azé kell mert egyedül lakom és néha elég csönd van!Jo lenne ha néha (ugatna)valaki!:-)
Nagy kutyát azé nem akarok mert mire haza mennék szétszedné a házat!:-)
A kis kutyák néha agresszívebbek:D
Ha lakásban laksz és kis kutyát szeretnél, amivel annyi gond azért nincs, akkor máltai selyemkutyát javasolnék. Édes, imádnivaló, nem agresszív, okos, tanítható, de nem hisztis.
Dehogy bu*is! Nekünk egyik nagyon jó haverunk most vett mopszot, és öltözteti is, ráadásul mivel lány van neki hello kittys rucija is. Meg csilli-villi csajos nyakörvek. Ő megmondta, hogy magasról tesz rá ha lebu*izzák, a kutya legyen csajos, ha már egyszer kislány :))))
Ja meg nekünk van egy mopszi lányunk, na őt meg a párom bírja legjobban. Még sosem vádolták meg vele, hogy bu*is lenne...
Ne törődj senkivel, ha neked ilyen fajta kutya tetszik, akkor vegyél ilyet!
Köszönöm a válaszokat!!
Engem sem érdekel annyir ki mit mond,csak amiko mondtam ismerösömnek ako azt monta amit leírtam!Még 1x köxi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!