Egy pasi vesz egy palota pincsit, az bu.i is?
Figyelt kérdés
Én most veszek és már mondták hogy nem fogom tudni levakarni magamról hogy meleg vagyok!!(pedig van barátnőm)-és nem vok meleg!2009. febr. 28. 12:42
12/14 anonim válasza:
Nem buz1s! Nekem van egy kínai meztelen kutyám és a barátom is gyakran sétáltatja! Van kis halálfejes rucija a kutyinak,abban virít:) Nem mondom, hogy nem állnak meg az emberek csodálkozni;de az inkább a kutyának szól és nem a pasimnak
13/14 anonim válasza:
Szerintem sem b***s. Nekem is egy Bichon Havanese-m van. Ami egy kicsi, szőrös, fehér kis pamacs gyakorlatilag. És legalább nem ijednek meg tőled az utcán, hogy egy ilyen kiskutyával sétálsz minthogy egy nagy malamut akármivel. Nem akartam megsérteni senkit! ;)
Úgyhogy ha akarod vedd meg nyugodtan.
14/14 anonim válasza:
A pincsi csúnya, meg buta nem jó valami menhelyi tünemény keverék helyette?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!