Palota pincsit lehet tanítani úszni?
Én is pont most tanítom a kutyámat úszni.
Én úgy csinálom, hogy míg még üres a kád, beledobálok néhány jutifalatot, beteszem a kutyát, feleszi a falatokat, utána megengedem a vizet és kb 3-4 percenként adok neki jutifalatot, ő addíg mászkál a vízben, nézelődik. Eddig odáig eljutottunk már, hogy mikor nagyon megemelkedik a vízszint, a kutya elkezd úszni, de nem is inkább úszik, hanem kétségbeesetten csapkod és próbál kijutni. Ilyenkor megpróbálom lenyugtatni, megfogom, hogy a segítségemmel tudjon lebegni a vizen, kap még egy-két jutifalatot és abba is hagyjuk az egészet, mert elfogy a türelmem és mivel mindkét kezemre szükség van a kutya úsztatásához, ezért jutifalatot már nem tudok adni neki közben... :S
Egyébként az én kutyám is Palotakutya.
Remélem segítettem... :D
köszönöm utolsó :D egyébként ezt már én is csináltam ^^ még magamra kaptam fürdőruhát és beugrottam mellé (van egy ülőke vagy mit tom én mi a kádunkba ) igen az enyém is halál rémülten csapkodott. beszereztem egy könyvet is hogy információhoz jussak ^^ nem sok sikerrel -.-
köszönöm a válaszokat! jöhetnek még :)
Az én kutyusom is pincsi és egyenesen IMÁDJA a vizet!
Kérdésre a válasz:Először vegyél egy icipici medencét, rakj bele pici vizet és rakd bele a kutyát. Több alkalommal ismételd meg! Majd ha már megszokta rakd nagyobb vízbe!Sok kitartás és türelem kell hozzá!Az enyém is így kedvelte meg a vizet!!:D:D:D
Sok sikert!:D:D
egy lavor vagy valami nem jó? mert sztem anyum nem egngedné hogy medencét vegyünk (ha pici akkor se) mert áruljuk a házat (kertes) és lakásba költözünk :) amúgy van jóóó nagy beton medencénk, bár nagyon koszos a víz benne fekete, van benne egy 2 méteres szétágazó farönk (nem használjuk a medencét és tavaly volt 2 kacsánk és elkényesztettük őket xD) meg bogaras is :S
Köszönöm a választ! Majd valahogy kipróbálom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!