Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért hagy rám minden választá...

Miért hagy rám minden választást a párom?

Figyelt kérdés

Pl: kiságy Vagy ruha vagy bármilyen baba holmi.

Ő nem veszi a fáradságot h nézelődjön neten azt is nehezen nézi meg amit én küldök el neki....

Ha mutatok valamiről képet arra rá bólint h jó lesz..

Most tényleg ennyire nem érdekelheti???

Vagy csak egyszerűen a pasik nem foglalkoznak ilyennel? (vásárlás)

Nem tudok már mit gondolni :/

Nálatok hogy volt?

2016. márc. 7. 21:31
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
65%

Miért nem érdekli? Hát megmondom én neked: azért, mert férfi :-)

Neki mindegy, milyen pelenkázója és milyen színű harisnyája lesz a gyerkőcnek.

Én is egyedül választottam ki mindent. És szintén meg se nézte a férjem, ha mutattam neki.

Viszont ő a legjobb apa a világon :-) imádja a kezdetektől, fürdeti, eteti, öltözteti, végtelen türelemmel és szeretettel van felé immáron 2 éve. Jó rájuk nézni.

Úgyhogy ezen ne aggódj :-) A férfiakat nem érdeklik a külsőségek ezekben a dolgokban.

2016. márc. 7. 21:49
 12/21 anonim ***** válasza:
90%
Az én férjemet is érdekelte. Ő keresgélt, nézelődött, sőt volt hogy egy egy babaruhával állított haza. Másfél éves a kislányunk, de most is ha meglát egy ruhát, játékot megveszi neki.
2016. márc. 7. 22:02
 13/21 anonim ***** válasza:
77%

Férfi vagyok és engem sem érdekel különösebben az ilyen szín, minta külsőségek. Az viszont fontos, hogy a páromnak mi tetszik, így jobb ha ő választ. ;)

A használhatóság és az ár sokkal jobban érdekel. Szóval, ha mondjuk kinézett valamit akkor abban már tudok segíteni, hogy neten megtaláljuk hogy lehet azt a valamit legolcsobban beszerezni. Vagy mondjuk a babakocsi funkcionálisan megfelelő-e. ((bár itt tartanánk már...))

2016. márc. 8. 02:13
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Akkor èn vagyok a kakukk tojás.Az èn kedves fèrjem megrendelte a bababútort anèlkül,hogy tudtam volna róla.Mindig baba ruhávval jött haza szinte egymás ellen versenyeztünk.A babakocsi egy harc volt közöttünk :D igazából ha lehet mondani ő vitt magával vásárolni be nem ő jött velem .a digitiális párasìtótól elkezdve az orszîvóig mindenek utána olvasott,hogy milyen kell.pelusra csíptethetős lègzèsfigyelőt vásároltunk ,mert el mondta,hogy az mièrt jobb ...a baba nevèt kirakó betű mintain 2 napig vitatkoztunk ..szóval az èn fèrjem mindenben bele szólt :D
2016. márc. 8. 04:07
 15/21 anonim ***** válasza:
Nálunk egyedül a név választásban aktív, a többit rám hagyja, elmondtam neki mit honnan mennyiért veszek meg. Max ránéz és ha nagyon nem tetszene neki akkor szólna.
2016. márc. 8. 06:50
 16/21 anonim ***** válasza:
64%

Szerintem is azért hagyja inkább rád, hogy neked melyik tetszik, mert neki mindegy, te fogod többet használni, és az neki a fontos, hogy neked tetszen.

A gond ott kezdődne inkább, ha mindenre azt mondaná, ez sem kell, az meg minek, semmi sem kell.:DD

2016. márc. 8. 08:08
 17/21 anonim ***** válasza:
Az enyém is rám bízta a döntést, ugyanakkor érdekelte, mit veszek, milyent veszek, ha beszélgettünk, nem rázott le azzal, hogy nem érdekli. Mert ez utóbbi azért fura.
2016. márc. 8. 09:09
 18/21 anonim ***** válasza:
A férfiak ilyenek, én inkább örülök neki hogy nem szól bele :D
2016. márc. 8. 14:11
 19/21 anonim ***** válasza:
Engem sem érdekel, hogy milyen gumit vesz az autóra. valószínű neki ugyanez a babaruha vásárlás.nekem természetes, hogy ezeket rám hagyja. maximum azon akadna fenn, ha valamit pofátlanul drágán vennék (pl bodyt 10 ezerért vagy ilyesmi).de a baba attól még természetesen érdekli, csak mindegy neki, hogy mi van rajta
2016. márc. 8. 14:16
 20/21 anonim ***** válasza:
Én férjem is rám bízta a döntést. Ő úgy volt vele, hogy én vagyok a nő, én vagyok a gyerek anyja, én tudom jobban, hogy mi kell neki. Meg ez ugye esztétikai dolog. Egy férfinek mindegy, hogy pl. rózsaszín vagy sárga az adott akármi, amit a gyereknek vennék. De eljött ő is a boltba nézelődni, csak nekem kellett döntenem. :)
2016. márc. 8. 22:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!