6 hetes kismama vagyok, épp elhagyni készültem a párom, amikor kiderült a terhesség, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Mindenképp megtartom a babát, nem ez a kérdés. Nem volt tervezett gyerek, ő maradna együtt velem, de a kapcsolatunk abszolút nem működik, hallani se akarok az együttélésről, hatalmas stresszt okozna. Nem okoz gondot egyedül nevelni a babát, van már egy 7 éves lányom a volt férjemtől, őt is egyedül nevelem. De most mi legyen? Mit tennétek?2016. jan. 20. 19:14
1/21 anonim válasza:
a kapcsolatunk abszolút nem működik, hallani se akarok az együttélésről, hatalmas stresszt okozna
akkor ennyi......
3/21 anonim válasza:
Itt a legfobb kerdes,hogy eltudod-e tartani a gyerekeidet?
4/21 anonim válasza:
Szép! Ha jön valaki mindíg becsúszik egy gyerek.
5/21 anonim válasza:
Én a helyedben a gyereket sem tartanám meg. Nem azért, mert egyedül mekkora teher, hanem mert nem terveztétek, nem akartátok, és ez kihatással lesz a jövőjére is.
6/21 A kérdező kommentje:
Az első gyerek házasságból született, nem becsúszott. Csak sajnos tönkrement a házasságom. A gyerek marad, mert már most imádom.
2016. jan. 20. 19:44
7/21 anonim válasza:
És mikor jöttél rá, hogy nem működik a kapcsolat? Egy hónapja még minden szép és jó volt? Valahogy hihetetlen, bocs.
8/21 anonim válasza:
A babát mindenképpen megtartod, képes vagy egyedül nevelni, a pasival való együttlétről pedig hallani sem akarsz. Mindent eldöntöttél. Mi a kérdés?
9/21 A kérdező kommentje:
Nem, nyilván nem volt egy hónapja sem minden szép és jó, érlelődött egy ideje a dolog, nyilván azért nemi életet él az ember, és amikor végre rászántam magam, kiderült a baba. Nem szakítottam vele, azóta is együtt vagyunk, vállalja a babát, mellettem van, de megőrjítjük egymást, folyton veszekszünk, semmi értelme ennek.
2016. jan. 20. 20:25
10/21 anonim válasza:
Jol teszed, h megtartood a babat.! :) Istenem.. de sok masik kerdesnel ahol 15-16eves kislanyok teherbe esnek, a csavojuk ott hagyja, annak meg azt irjak.: tartsd meg, ne legye gyilkos az abortusz miatt, majd segitenek a szuleid, majd lesz valahogy."
Szanalmas komolyan mondom, .. a Mostani kerdezonek meg aztmondja valaki, h "ne tartsd meg, mert nem tervezett." de mar van egy gyereke, es el is fogja tudni tartani mind a 2ot egyedul.. :D
Kerdezo.! Ne foglalkozz az ilyen hosszaszolasokkal,sok sikert.! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!