Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6 hetes kismama vagyok, épp...

6 hetes kismama vagyok, épp elhagyni készültem a párom, amikor kiderült a terhesség, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Mindenképp megtartom a babát, nem ez a kérdés. Nem volt tervezett gyerek, ő maradna együtt velem, de a kapcsolatunk abszolút nem működik, hallani se akarok az együttélésről, hatalmas stresszt okozna. Nem okoz gondot egyedül nevelni a babát, van már egy 7 éves lányom a volt férjemtől, őt is egyedül nevelem. De most mi legyen? Mit tennétek?
2016. jan. 20. 19:14
1 2 3
 21/21 Borababa válasza:
90%

Először is gratulálok a babához :-) Azt, hogy mit tegyél, csak Te tudod, de leírom röviden, én hogy jártam....

Összejöttem a kislányom apukájával, minden jó volt, nem mondanám, hogy fülig szerelmes voltam, de jó ember. Vettünk házat, éltünk szépen....majd kiderült, nem ő az az ember, akivel le akarom élni az életem! A miért nem számít, úgy döntöttem, elhagyom! Majd kiderült, hogy 6 hetes terhes vagyok! Leültünk, megbeszéltük! Majd 12 hetes voltam, amikor azt mondta, ad pénzt, vetessem el! Leültünk, megbeszéltük! 20 hetes voltam, pont dolgoztam, mikor édesanyám hívott, hogy most hívta a párom, hogy pakoljanak ki egy szobát, mert ő hívott egy teherautót, költözök haza! Semmit nem tudtam! Este mikor hazamentem, leültünk, megbeszéltük elválnak útjaink! Egy hét elteltével, ennyi idő kellett, míg elintézek mindent a költözéshez, elkezdett könyörögni, maradjak! Engedtem neki, mert úgy gondoltam, a gyereknek apa is kell! Cefet 41 hetem volt, majd megszületett a lányom, és jobban egyedül voltam, mint valaha, hiába volt ott az apa is! 6 hetes volt a kislány, mikor elköltöztem! Bárcsak ne vártam volna ennyit, mert akkor gyönyörű első terhességem lehetett volna! Most 6 hónapos a kislány, és boldogan élünk, KETTEN :-)

2016. jan. 21. 18:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!