11 hetes kismama vagyok! Jövő héten megyek genetikai uhra. Eddig sem volt semmi tünetem, csak enyhe has szúrka, érzékeny mell. Lassan egy hete semmit nem érzek. Elmúlhatott ez a pici tünet is? Létezik tünetmentes terhesség?
Nekem a 9. hét körül múlt el a mellfájdalom a hányinger is sokat javult, persze én is nagyon megijedtem, de hál istennek minden rendben volt az utolsó vizsgálat alkalmával is, és remélem azóta is! :)
Én pénteken leszek 11 hetes és nagyon várom már hogy legalább ez a stresszes első 12 hét végre elmúljon!
Privátba írj, hogy mi volt a vizsgálatnál, és szerintem ne aggódj, biztos minden rendben a kis pocaklakóddal! :)
Köszönöm aranyosak vagytok!:)
Nem idegeskedek rajta, hogy nem találom a szívhangot, mert tudom, hogy sok minden közre játszik.
Úgy tűnik mondhatom magam "szerencsésnek", hogy "csak" a hematóma nehezítette az első heteim... Kop kop kop :)
Próbálok pozitívan gondolkodni, hogy minden rendben lesz, és természetesnek veszem, hogy jól fejlődik a babinkónk:)
Szia! Hasonló cipőben járunk, én most vagyok 12 hetes, és csütörtökön megyek genetikai tanácsadásra, UH-ra. Nekem is az első pár hétben volt csak bármiféle tünetem, fájt a hasam, mintha meg akarna jönni, de magnéziumra ez is elmúlt. Sűrűbben járok pisilni, de ennyi, soha nem volt reggeli rosszullét sem, szóval a gyakoribb pisilési ingert leszámítva nálam sincsen semmi más tünet.
Szóval nyugi, bztos, hogy minden rendben van. :)
Kérdezhetek én is? Hová mész genetikára? Bp-i vagy? Hány éves vagy?
Szia!
Én 10 hetes vagyok, a mostani a 2. terhességem. Először sem volt semmi bajom (6 éves már a fiam), most sincs az ég világon semmi tünetem. Mellfájdalom volt kb. 2 hétig, de már rég nincs. Nyugi, semmi gond, ez is normális, meg a hányós-rosszullevős is. Mi ilyen szerencsések vagyunk. :D
Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!