6 hetes kismama vagyok, épp elhagyni készültem a párom, amikor kiderült a terhesség, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Mindenképp megtartom a babát, nem ez a kérdés. Nem volt tervezett gyerek, ő maradna együtt velem, de a kapcsolatunk abszolút nem működik, hallani se akarok az együttélésről, hatalmas stresszt okozna. Nem okoz gondot egyedül nevelni a babát, van már egy 7 éves lányom a volt férjemtől, őt is egyedül nevelem. De most mi legyen? Mit tennétek?2016. jan. 20. 19:14
11/21 anonim válasza:
annyira egyet értek a 10-essel!
Ti hülyék vagytok.. kis csitriknek irkáljátok, hogy tartsák meg..Meg gyilkos, ha nem tartja meg..
Ilyenkor meg..Pfff
Szánalmasak vagytok! Nagy ab ellenes brigád ilyenkor aztán javasolja, amit a kislányoknak nem..
12/21 anonim válasza:
Szexel az ember, nyilvan. De nem biztos, hogy egy haldokló kapcsolatban védekezés nélkül jo ötlet volt...
13/21 anonim válasza:
Utolsó előtti sem látja a fátol az erdőt...
14/21 anonim válasza:
Miota vagytok egyutt?
Uljetek le, beszeljetek at a helyzetet. Lehet most a baba megvaltoztat mindkettoket.
Adj meg egy eselyt magatoknak.
Boldog babavarast akar hogy is dontesz.
Amugy meg, mi az hogy nem tervezett ne tartsa meg?
Tenyleg a kis csitriket tamogatjatok a tartsa meg, anyu apu segit, egy dolgozo felnott nonek aki mar anya, meg azt mondjatok vetesse el?
Nezzetek mar magatokba
15/21 anonim válasza:
Arra nem gondoltok, ha csitriket támogató hozzászólásokat talán nem is ugyanezek az emberek írták? Agyaskáim.
17/21 anonim válasza:
menjetek el párterápiára. komolyan, én csak jót hallottam róla. hátha segít.
18/21 anonim válasza:
Tegnap 21:40es koszi, 10es voltam. :)
19/21 anonim válasza:
Én megtartanám akkor is ha haldokolna a kapcsolatom. Nyílván mérlegelnék,de én egyedül is eltudnám tartani,gyerektartás nélkül is. Van aki védekezik,mégis "becsúszik" (és nem a megszakításos nem védekezésről beszélek),ott is ilyen válaszokat kap az ember. Hogy így jár aki szexel stb... Mind mind rosszindulatból. Lényeg! Ha úgy érzed,hogy sikerül majd egyedül boldogulni,akkor ne add fel és végképp ne engedd,hogy itt arc és név nélkül lehúzzanak az emberek. Kitartás!!! (Egyébként egy párterápiát tényleg megèrhet a kapcsolatotok)
20/21 A kérdező kommentje:
4,5 éve vagyunk együtt. Az én párom nem az a típus, ekit rá lehet venni egy párterápiára. Ő nagyon kemény jellem, makacs. Nála úgy működnek a dolgok, hogy vagy megszoksz, vagy megszöksz. Én meg lassan az utóbbit választom.
2016. jan. 21. 16:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!