A parom eddig akarta a babat most meg mar fura? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Eddig o is akarta..igaz en sokat nyaggatom hogy penzugyileg jol kijovunk e stb emuatt veszekedtunk us de az utobbi par napban nem lehet elerni..este hivom masnap delutan hiv vissza es kozli hogy o vasarolgat es lebasztam es azota fura igaz nem szereti ha iranyitjak..azt mondja akarja a babat de nem ugy viselkedik..ma is mondta hogy le kell mennie az anyjahoz videkre es en nem tudok menni es hbbaj vanbde nem mondja el..es kiakadtam es azota se kep se hang2016. febr. 20. 19:30
1/17 anonim válasza:
hogy hogy másnap hív vissza, nem együtt éltek? hány évesek vagytok? úton van már a baba vagy csak tervben???
2/17 anonim válasza:
" az utobbi par napban nem lehet elerni..este hivom masnap delutan hiv vissza"
Ti együtt laktok vagy nem?
3/17 A kérdező kommentje:
Neharagudjatok de tiszta ideg vagyok.kulfoldon lakunk csakbmost itthon vagyunk es o dolgozik kesoig es azert csak itthon neha alszunk egyutt...es 9 hetes vagyok
2016. febr. 20. 19:41
4/17 anonim válasza:
Korábban is így viselkedett? Te miért nem tudsz vele menni az anyjához vidékre? Illetve ha sokat dolgozik, munka után miért nem megy hozzátok haza? Hol piheni ki magát, hogy van ideje vásárolgatni?
5/17 anonim válasza:
Úgy tűnik, hogy ő eleve nem akarta, csak kényszerből rábólintott a nyaggatás miatt.
6/17 A kérdező kommentje:
Nem. Anyammal nem vaGyok joban ezert mikor itthon vagyunk o a haverjahoz megy aludni en meg a tesomhoz. Egyutt beszeltuk meg hogy akarjuk es utana nyaggattam folyamatosan a penzzel...hat eddig nem volt ilyen de en basztatom de jogosan mert ilyen nincs sztem
2016. febr. 20. 19:53
7/17 anonim válasza:
De az ő anyjához miért nem mehettél vele? Ezt nem értem.
8/17 A kérdező kommentje:
Az utobbi par napban elegge kemenyen osztottam..es szerintem ezert mert ettol vilagga szalad ugy is ha igazam van..nem birja elviselni a basztatast....de nemtudom mert delutan meg mondta hogy nez alberletet hogy hazakoltozzunk
2016. febr. 20. 20:13
9/17 anonim válasza:
De miért nyaggatod? Együtt akartatok gyereket majd elkezted a pénz miatt nyaggatni? Ez miért jò?
10/17 A kérdező kommentje:
Mert azt szeretnem hogy minden jo legyen..de az amikor este hivom esnnem veszi fel es masnap sem es delutan kozli hglogy vasarolgat az kicsit durva tehat jogos
2016. febr. 20. 20:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!