Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A parom eddig akarta a babat...

A parom eddig akarta a babat most meg mar fura? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Eddig o is akarta..igaz en sokat nyaggatom hogy penzugyileg jol kijovunk e stb emuatt veszekedtunk us de az utobbi par napban nem lehet elerni..este hivom masnap delutan hiv vissza es kozli hogy o vasarolgat es lebasztam es azota fura igaz nem szereti ha iranyitjak..azt mondja akarja a babat de nem ugy viselkedik..ma is mondta hogy le kell mennie az anyjahoz videkre es en nem tudok menni es hbbaj vanbde nem mondja el..es kiakadtam es azota se kep se hang
2016. febr. 20. 19:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Rád valaha hatással volt, ha nyaggattak? Akkor úgy érezted, hogy motivált vagy a változtatásban?

Na, ezért nincs értelme.

2016. febr. 20. 20:29
 12/17 anonim ***** válasza:

Bocs, de én nem értem a párkapcsolatotok. Miért beszéltek felnőtt emberek módjára egymással? Ha neked valami nem tetszik, akkor veszekszel vele. Ha neki valami nem tetszik, akkor lelép. Haza jöttök, és külön laktok. Így lenne akkor is, amikor a baba megszületett?

Szerintem ezt sürgősen át kéne beszélnetek. Sürgősen meg kéne gondolnod, hogyan viselkedsz vele, és neki is, hogy mit is akar valójában. Fontos, hogy mindent tisztázzatok.

A helyett pedig, hogy telefonon is veszekszel vele, írj neki egy sms-t, hogy hiányzik (ha tényleg így van), hogy szereted (ha tényleg így van), és beszéljétek át a dolgokat.

Egyébként te egyáltalán nem dolgozol, hogy csak őt zaklatod a pénz miatt?

2016. febr. 20. 20:48
 13/17 anonim ***** válasza:
12. vagyok. Természetesen nem azt akartam kérdezni, hogy "Miért beszéltek felnőtt emberek módjára egymással?", hanem pont az ellenkezőjét, azaz miért nem beszéltek felnőtt módjára egymással?
2016. febr. 20. 20:55
 14/17 anonim ***** válasza:
Nekem ez az egész fura,kint éltek,gyereket akartok majd piszkálod a pénz miatt,hazajöttök máshol alszotok,cseszegeted a telefonba,ő meg nem akar veled beszélni,de haza akartok jönni holott a pénz miatt problémáztál..nem értem de tényleg...
2016. febr. 20. 21:03
 15/17 anonim ***** válasza:
Ismét két "értelmes,érett felnőtt" vállalt gyereket...
2016. febr. 20. 21:19
 16/17 anonim ***** válasza:
Valaki érti ezt a sztorit? Külföldön laknak, akkor mit dolgozik itthon a srác, pláne későig? Hogy-hogy azt mondta délután a boldog apuka, hogy néz itthon albérletet? Kint egyiküknek sincs munkája? Mi lesz a kinti lakásukkal? Miért nem viszi magával a gyereke anyját a saját muttterjához? MI VAN?
2016. febr. 20. 22:07
 17/17 anonim ***** válasza:
Kicsit nyugodj meg, és összeszedetten írd le a helyzeteteket. Hol laktok, ki dolgozik? Miért nyaggatod? A hazajöttetek mit jelent? Átmenetileg vagy véglegesen? Van pénzetek vagy nincs? Mindketten akartátok a babát vagy úgy voltatok vele, hogy majd csak lesz valami, de élvezetesebb a szex gumi nélkül? Kicsit próbáld meg az egész mondanivalódat mederbe terelni.
2016. febr. 20. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!