Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A parom akarta a babot most...

A parom akarta a babot most hogy kiderult es beccegettem meg azt mondta inkabb kesobb akarna meg?

Figyelt kérdés
Sirhatnekom van ő volt a legjobban bekattanva hogy akar gyereket az elso probalkozos honapban ossze is jott. Meg nem tudja hogy sikerult viszont mar peccegettem ma este neki erre mondott egy olyat hogy lehet hogy most meg nem ugy reagalna mint kesobb viszont kesobb nagyon orulne neki. Teljesen osszeomlottam. Volt mar valaki igy? most megis hogy mondjam el neki?
2015. márc. 19. 20:37
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha összejött a baba, akkor nincs min gondolkodni. El kell neki mondani. Majd átértékeli a helyzetet. Ő most még azt hiszi nincs baba, így azt mond amit akar. Majd ha megtudja, hogy márpedig összejött, akkor bizonyára átgondolja ő is a helyzetet.

Mondd el neki, az a legtisztább!

2015. márc. 19. 20:39
 2/10 anonim ***** válasza:
0%
fel kell készíteni lelkileg, mindig vesd oda elejtve, hogy de jó egy baba ezért, meg azért meg amazért(de ne beszélgetést kezdeményezz, csak amolyan költői mondatént választ nem várva) és köv hónapban mondd el, vagy vegyél neki egy mini kiscipőt ajándéba, vagy bármi
2015. márc. 19. 20:50
 3/10 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem sokkal jobb, ha minél hamarabb elmondod.
2015. márc. 19. 20:57
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Még ma mondd el neki szerintem. Mondd meg neki,hogy gyereket nem úgy vállal az ember,hogy egyszer akarja,egyszer nem!! Szép is lenne,ha mindenki meggondolná magát. Ha már beszéltetek róla és próbálkoztatok,nem "illik" visszavonulót fújni,most meg már főleg nem. Arra nem gondolt,hogy mi van ha már sikerült is?
2015. márc. 19. 21:05
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Mondd meg neki hogy mindketten akartátok a babát és azon voltatok hogy mielőbb Jöjjön össze. Mondd el neki szépen hogy babát vársz és nincs visszaút, a baba nem egy pulcsi hogy kell és megszerzi aztán rájön hogy mégse és kidobja.. Igenis vállalja a felelősséget a döntései és tettei után.

Amúgy az én esetem sem semmi. Férjemmel megbeszéltük hogy akarunk gyereket. Első hónapban összejött és ő addigra már örült neki --- de utólag Kiderült hogy mikor mondta akkor ő még valójában várt volna vele. Hát mondom köszönöm szépen, így jártál akkor, összejött, nincs visszaút. Akkor kellett volna szólnod amikor még nem vágtunk bele. Most 13 hetes vagyok, szerencsére nagyon is lelkes. Bár állitólag miután Kiderült már örült neki. Most már látom is. Majd párodban is ahogy tudatosul a babavárás ténye máshogy fog gondolkozni.

Amúgy az én elméletem hogy megijedtek csak. Ne aggódj majd párod is varni fogja a babát nem is olyan sokára. :) az első pár hét lehet nem lesz a legkönnyebb, de majd rendeződnek a dolgok. Nem véletlenül "hozta össze". :))

2015. márc. 19. 21:34
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
4-es vagyok,teljesen igaza van az 5-nek!! Majd amikor látni fogja az első ultrahangon,a 12. héten! Akkor már izegni-mozogni fog. Nincs is annál szebb pillanat,amikor először meglátjátok a kisbabátokat a monitoron! Figyeld meg,hogy amikor tudatosul benne,örülni fog és nagyon fogja várni. A pasik másképp élik meg a dolgot.
2015. márc. 19. 21:37
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Háromszor olvastam el ezt a szót (peccegettem vagy beccegettem) mire rájöttem, hogy mi a kínomat akarsz mondani.

Elméletben egészen más egy babáról beszélgetni, mint úgy, hogy már ott van a pocakodban. Az ő hozzáállása is megváltozik azonnal, ha megtudja.

2015. márc. 19. 22:26
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
nemsokára mehetsz szívhangra,szerintem ha elviszed és hallja a kis szívét dobogni,máshogy érez majd. és igen,el kell magyarázni,ezt akarta ő is,nem lehet visszacsinálni ő is kellett hozzá,hogy meglegyen a baba,nem te ejtetted teherbe saját magad
2015. márc. 20. 08:21
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Valószínű, hogy tényleg szeretne babát. Amíg ő mondja, hogy most azonnal az nem annyira nagy súlyú. Az a majd kategóriába tartozik. Ha Te beszélsz babáról az már közelebb van a jelenhez. Az már kicsit félelmetesebb, mert el kell gondolkodni hogy lesz a gyerekkel az élet (mind az anyagiak mind az idő, a törődés, stb.) Ezért ijedt meg és visszakozott amikor Te beszéltél róla. Nem pedzegetni kell, hanem belevágni a közepébe. És nehogy elsírd magad, ha az az első reakciója, hogy neki az még nem kell. A legtöbben akik nagyon szeretnének gyereket mikor meghallják, hogy már útban van rögtön nem akarják. Ez eltart 1-2 másodperctől az 1-2 napig-hétig. Aztán lelkesen mennek anyukával ultrahangra meg nézegetik a babaruhát-kiságyat és kürtölik tele a családot, hogy jön "azéngyerekem".
2015. márc. 20. 11:30
 10/10 anonim ***** válasza:
Na elmondtad?
2015. márc. 20. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!