Írnatok nekem első trimeszterben tarto verezgeteses torteneteket, ahol kiderult a ok? Nagyon el vagyok keseredve, mert nem tudom mi a baj nalam.
Szivhang rendben,jo helyen tapadt meg a baba,hematoma allitolag nincs.
Megis ahogy felkelel az agybol es kicsit csinalok vmit,elkezdek verezgetni.
Ez az enyém, méhszájsebem volt.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Koszonom szepen a valaszokat.
Azert rettegek mert juniusban elment mar egy babam,es most megint itt ez a verezgetes.
Az orvost nem erdekliazt mondja minden rendben a babaval es vannak kismamak akik vereznek.Pihenjek sokat.
Mehszajsebem nem tudom hogy van-e mert kezzel nem vizsgaltak meg egyszer sem.
Amerikaban elek es itt ez a "trendi".
El vagyok keseredve,mert nem latom a gyogyulast a "csak pihenjen sokat"-ban.
Magamtol szedem a folsavat,magneziumot,es a progreszteron kremet kenem.Nagyon félek!!!!! :(
Jaj ne hari, most nézem, hogy Neked az nincs :)
Akkor én is a méhszájsebre tippelnék, de azt látta volna a doki, nem?
Hormonális okok kizárva?
Boldog Karácsonyt és vigyázz magatokra!
1. vagyok. 14 hetes most a terhességem, kb 2 héttel ezelőtt még barna volt a folyásom. Én lecseréltem az orvost, ez most egy nagyon lelkiismeretes rezidens. Kiszúrta azt a problémát, amit a másik sztárdokinak nem sikerült. Az 5. terhességem, 1 élő 13 éves fiam van. Nem tudom, h nálad a vetélés hogyan nézett ki, de nekem minden alkalommal görcsölt is és nem maradt abba mg-tól és fekvéstől. Ha nincs görcsölés én nem idegeskednék feleslegesen.
Egyébként a méhszájamról a doki csinált UH-t is, azon csak annyi látszott, h zárt. Manuális vizsgálattal találta meg a sebet.
Remélem sikerült egy kicsit megnyugtassalak.
Jaj lanyok! Koszonom szepen aranyosak vagytok, es igen megnyugtattatok.
Az az igazsag hogy sem a mehszajsebet nem tudtak megallapitani sem a hormonalis problemat mivel egyaltalan nem vizsgalt meg az orvos.Elmondtam hogy verzek erre elkuldott vervetelre.Miutan ott rendben volt minden es a hcg megduplazodott 2 nap alatt elkuldott egy hasi ultrahangra.Miutan ott azt mondtak hogy jo helyen van a baba es ver a szive ezutan felhivott az orvos es azt mondta nem ir gyogyszert van ilyen hogy vki verzik a terhesseg alatt.Pihenjek sokat es ne szedjem a folsavat sem.Majd unnepek utan megmondja milyen terhesvitamint szedjek.Ne tudjatok meg!! Orditottam itthon elkeseredettsegemben.Nem tudom miben bizzak.
Itt amerikaban ez az orvoslas.
A vetelesem utani mutetet kovetoen 2 hetre vissza kellett mennem kontrollvizsgalatra ami abbol allt hogy 600 oldalas kerdoivre kellett valaszokat irnom.Majd bekerultem a dokihoz aki kozolte hogy akkor o meg sem vizsgal mert a kerdoivben olvasta hogy enyhe a verzes ugyhogy minden oke johet a kovetkezo baba amikor lelkikeg jol vagyok.
Szep mi??? Talan ha azt irtam volna hogy napi egy vodor ver a vesztesegem akkor talan vette volna a faradsagot hogy megnezzen.
Szanalmas nepseg!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!