Hogyan viszonyult hozzatok a párotok, miutan kiderult a terhesseg?
Nem volt különbség, esetleg annyiban, hogy most jobban meg tudtam nyugtatni. Elsőnél mániákusan jött utánam, és mindent vett ki a kezemből, nem emelhettem, semmi, annyira vigyázott rám. Mondtam neki, ha korán akar tesót, majd akkor féltsen, ne most!
A tesóval félidős vagyok, az elejétől kezdve megint jött, és óvni akart, de most erősebbnek érzem magam, mint az első babával, akivel aztán feküdnöm is kellett. Leállítottam, hogy ha majd szükségem lesz a segítségre, szólok, addig ne aggódjon annyira. Most mindent csinálok, emelem a 10 kiló nagyobbat, mosok, teregetek (kicsit fáj a derekam) de szuperul vagyok. Ahogy fáradtnak érzem magam, vagy érzem a méhem, szólok neki, és rögtön segít. Kincset érő férjem van :)
Ha lesz is harmadik, szerintem akkor is ilyen lesz, de most nincs tervben.
nekünk első baba lesz. terveztük is, hamar sikerült.
eleinte nem fogta föl, de most hogy már növöget a pocakom, meg láttam 4D-n teljesen másképp viselkedik mint előtte, pozitív a változás egyértelműen. nem piszkáltam az elején, beszéltem neki a babáról, kérdezgettem, hogy fiút vagy lányt szeretne, nevekről... viszont 4D óta inkább ő hozza föl a témát, mint én. sokat kérdez róla, pl, hogy mozog e rendesen, nem volt rosszul ma, ilyenek. nagyon várja már azt is, hogy ő is érezze a baba mozgását
ő egyébként nagyon visszafogott az érzelmeket tekintve, szóval ez nála hatalmas változás.
egyébként kislányunk lesz, ami szintén nagyon meghatotta :)
nálatok hogy viszonyul?
Második próbálkozásra összejött a baba, nagyon örülünk mindketten!
A férjem lelkesen olvasgat a terhesség kül. stádiumairól, besegít a takarításban, vacsit készít, nagyon szorgoskodik körülöttem. :)
8 hkm
Félt és óv ezerrel.
Nem cipekedhetek a boltból ( max. 2 kiflit :-), nem enged rendezvényekre ( nehogy valaki megüsse a pocakomat), ha valaki rágyújt a közelemben akkor az illetőre oltárian kiakad és szóvá is teszi.
Múltkor nézte hogyan mosogatok és beparázott hogy szerinte nyomom közben a hasam ( na hát ha csak úgy férek már oda hozzá!!) és milyen rossz érzés lehet ez a babának stb. stb.
Folyamatosan hordja haza a rengeteg zöldséget, gyümölcsöt és nézi is hogy naponta mennyit eszek belőle. :-)
Mivel szakács, ezért írtó finom kajákat készít nekem/nekünk. Bármit amit épp megkívánok.
Régebben sosem lehetett vele sétálni ( mert mindig azt mondta hogy a munkahelyén napi 14 órában áll és futkozik ő eleget), most meg minden szabadnapján hatalmas sétákat teszünk.
Nagyon be van zsongva. Minden nap tervez, szervez. Hogy mi hol lesz a szobában, a babakocsi, a kiságy a stb. milyen lesz.
Szóval nálunk most jelenleg apa egy igazi paragép és " zsongó"gép. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!