Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 31. heti uh-nal e mehszaj...

31. heti uh-nal e mehszaj érték 3000. Azt mondta a védőnőm nem fog előbb jönni a fiam a kiirtnal ag érték miatt. Nektek mennyire volt?

Figyelt kérdés
Ez igaz hogy nem fog előbb jönni? HogY van ez a mehszaj érték?

2012. okt. 6. 20:04
 1/6 anonim ***** válasza:

Teljesen zárt vagy még, de ez így is van rendjén a 31 héten. :)

Azt meg kitudja mikor akar majd előbújni a babád.

2012. okt. 6. 20:49
 2/6 anonim ***** válasza:

Nekem a 2. babánál a 25. héttől 3100, majd hamar 2100 lett. Meg is született a 37. héten.

Most a 3. babánál is a 26. héttől 3100.

31. hetes kismama vagyok. Én nem örülök ennek, mert valószínű, hogy vagy koraszülés lesz vagy több, mint valószínű, hogy előbb jön.

Sokmindenki csak szülésnél tágul, de akkor órák alatt. Van akinek így sokkal előbb kinyílik.

1. babámnál 2000 volt a 20. héttől. Ő a 40. hétre született.

2012. okt. 6. 21:44
 3/6 anonim ***** válasza:
Örülj neki, egészséges terhességnél VÉGIG zárt a méhszáj. Ettől szülhetsz a 38.héten, szülhetsz a 41.héten, nincs szerepe, hogy MOST mennyi a méhszájad értéke.
2012. okt. 6. 22:07
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekem a 36. héten C3000 volt, vagyis tök zárt méhszáj, és a méhnyak sem rövidült.

38. héten C2000 volt, vagyis még mindig zárt voltam, de rövidült a méhnyak.

Végül szülés napján (40 hét 3 nap) C1000 volt, tehát a méhnyak teljesen megrövidült, de még mindig zárt voltam.

A 31. héten szerintem tök normális a C3000-es érték, úgyhogy nem tudom mit okoskodik már most a védőnőd. Vagy volt más is, ami alapján mondhatta ezt?

2012. okt. 6. 22:40
 5/6 anonim ***** válasza:
Csipem én is,amikor a védőnő jósnőt játszik!
2012. okt. 7. 08:22
 6/6 A kérdező kommentje:

csak nézte a kis könyvemet és akkor mondta hogy nem fog hamarabb megszületni.

Meg hogy nagy baba lesz... Én is szeretem mikor a véleményüket megosszák velem...főleg ha mindenki mást mond..

2012. okt. 7. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!