Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terheléses cukor mikor jó,...

Terheléses cukor mikor jó, most akkor mis is van?

Figyelt kérdés

Az én értékeim éhgyomri 6 .00 terhelés : 13.4 rá egy órára 4.00

A nővérke azt mondta a reggeli olyan határ a sok cukros lötty után ugye magas de a vége tökéletes . Nem eszem igazán cukrot és szénhidrátot sem igen fogyasztok vagyis évek óta csak teljes kiőrlésűeket abból sem sokat . Sztem a szervezetem nagyon megterhelték ezzel a hirtelen sok cukorral,hiszen utána tökéletes lett az eredmény .

2012. szept. 28. 12:02
 1/5 A kérdező kommentje:
Annyit még ,hogy a pontos eredményre várok mert ezek az újból mért azonnali értékek amik kicsit magasabbak lehetnek mint a vénás .
2012. szept. 28. 12:15
 2/5 anonim ***** válasza:
Mindkét eredmény a normál értékhatáron belül van, nem kell aggódnod!
2012. szept. 28. 16:09
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) Végül is nem hivtak és azt mondták ha valami nem stimm ma még visszahivnak ,hogy mi a teendő .
2012. szept. 28. 20:51
 4/5 anonim ***** válasza:

Engem a középső 10,9-es érték miatt visszarendeltek vércukorprofilra.

2x csináltuk meg, mert a tesztebéd hiába volt diabétes, nekem túl szénhidrátos volt, a vacsora után pedig nem tudtak értékelhető mennyiségű vért venni. Amúgy is a 6 vérvételt 12-13 szúrással csinálták meg. Mivel az étkezéses eredményem szép lett, így nem kell, csak 4 hetente visszamennem egy-egy nap étkezéses ellenőrzésre és 225 grammos diétát írtak elő, ami nekem nem igazán diéta, nem tudok ennyi szénhidrátot egy nap bejuttatni.

2012. szept. 29. 01:26
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm értem .

de azt honnan tudták,hogy neked túl szénhidrátos volt?

Szóval sztem is ez volt velem a baj de ezt nem akarták elfogadni ezért kötöttem ki itt . Mindenesetre nem szeretnék több ilyet.Miért szúrtak olyan sokszor?És be is fektettek?

2012. szept. 29. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!