Terheléses cukor mikor jó, most akkor mis is van?
Az én értékeim éhgyomri 6 .00 terhelés : 13.4 rá egy órára 4.00
A nővérke azt mondta a reggeli olyan határ a sok cukros lötty után ugye magas de a vége tökéletes . Nem eszem igazán cukrot és szénhidrátot sem igen fogyasztok vagyis évek óta csak teljes kiőrlésűeket abból sem sokat . Sztem a szervezetem nagyon megterhelték ezzel a hirtelen sok cukorral,hiszen utána tökéletes lett az eredmény .
Engem a középső 10,9-es érték miatt visszarendeltek vércukorprofilra.
2x csináltuk meg, mert a tesztebéd hiába volt diabétes, nekem túl szénhidrátos volt, a vacsora után pedig nem tudtak értékelhető mennyiségű vért venni. Amúgy is a 6 vérvételt 12-13 szúrással csinálták meg. Mivel az étkezéses eredményem szép lett, így nem kell, csak 4 hetente visszamennem egy-egy nap étkezéses ellenőrzésre és 225 grammos diétát írtak elő, ami nekem nem igazán diéta, nem tudok ennyi szénhidrátot egy nap bejuttatni.
Köszönöm értem .
de azt honnan tudták,hogy neked túl szénhidrátos volt?
Szóval sztem is ez volt velem a baj de ezt nem akarták elfogadni ezért kötöttem ki itt . Mindenesetre nem szeretnék több ilyet.Miért szúrtak olyan sokszor?És be is fektettek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!