Ki hogy élte meg a terheléses cukor vizsgálatot?
Én nagyon féltem tőle, de nem a cukros löttytől, hanem a vérvétel részétől, meg persze, hogy nem ehettem előtte és még utána sem 2 óráig.
Szerencsére nagyon pozitív élményeim voltak. Nagyon ügyes volt a vérvételt végző nő, a lötty is egész finom volt, nekem raktak bele valami citromos ízesítőt, így olyan volt mint egy jó cukros limonádé. Még az evésmegvonást is egész jól bírtam, igaz utána egyből benyomtam egy hambit + egy habrolót :)
Az eredmény is jó lett, szóval nekem csak jó élményeim vannak a terhelésesről.
36+3 hkm
Nekem könnyen lement a lötty,bár volt benne citrom is...miután megittam ,rá vagy 15 percre kicsit felfordult a gyomrom, de az is hamar elmúlt...rosszabbra számítottam...
25 hkm
Nálunk két lehetőség volt. Első VV után hazamenni és otthon tejet inni és kiflit enni.
A másik lehetőség, ott helyben az első VV után előttük meginni azt a löttyöt.
Én a tejet gyűlölöm, sajnos a tejeszacskót sem tudom megfogni, mert hányok tőle.
A cukros löttyöt otthon kipróbáltam, egy nyeletet ittam és pontosan fél napig nem tudtam kikelni az ágyból, olyan rosszul voltam.
Úgyhogy én csaltam.
Első VV után haza, megígérve, hogy tejet iszom, ehelyett kakaót ittam+ fél zsömle.
Így mentem vissza. Megkérdezték, megittam-e a tejet, mondom, igen, és ennyi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!