36 hetes ultrahangon mindenképp megmondják a babám súlyát?
Figyelt kérdés
Nektek megmondták?
Én szeretném tudni jövőhétén megyek.
2012. okt. 6. 21:08
1/5 anonim válasza:
Nekem azt mondták, 4 kg felett van. Meg is ijedtem, hogy hatalmas lesz. A végén 3,50 kg lett. Szóval jól el tudják nézni ezt is. Ha a doki nem mondja magától,nyugodtam kérdezz rá. Hátha neked egy ügyesebb orvos jutott.
2/5 anonim válasza:
Kérdezz rá, ha nem akarná megmondani, de azért azt is tudni kell, hogy ez csak tipp.
Nekem 36 hetesen 3045 grammnak saccolták, 38 hetesen 3400 grammnak, és 41 hetesen szülés előtt már 4 kilósnak. Végül 3,3 kg lett. :)
3/5 anonim válasza:
Nekem a 12 és 21 hetesen, és egy hevenyészve 2 perc alatt kórházban elvégzett 29 hetesen is megmondták.
4/5 anonim válasza:
Nálunk minden uh-n rajta volt a papíron, amit kaptam, nekem nem saccolták mellé. Szülés előtti napon 3700 gramm-ra becsülték és 3640 gramm lett. Amúgy vannak oldalak a neten, amibe ha beírod az értékeket (combcsont hossza, fej és pocak vagy mellkas átmérő úgy emlékszem) akkor ugyanúgy megsaccolja, mint az uh-s gép.
5/5 A kérdező kommentje:
akkor ha az orvos nem mondja magától rákérdezek.
Köszönöm a válaszokat :)
2012. okt. 7. 10:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!