Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Baj ha valakinek ultrahangon...

Baj ha valakinek ultrahangon lusta a babaja?

Figyelt kérdés
Akarhanyszor megyunk uhra az en pici lanyom szinte mindig alszik, kb egy hete erzem mocorogni es 2 napja eleg lusta vagy befele fordul es azerr nem erzem. Volt mar valaki igy? Harsfateat szoktam inni mezzel estenkent de van amikor reggel is, leher h ez is befolyasolja?
2012. okt. 5. 09:37
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Mindkettő lusta volt uh-n, 3d-n egyenesen bealudtak.

Csak egy jótanács! Előtte próbálj vmi cukrosat, édeset, szénsavasat ínni, ill. ha akkor se mozogna hűűű de nagyon, és mondjuk "babamozit" akarnátok,NEM BAJ!! nekem mindkétszer elkezdte rázogatni a nőci(más-más helyen!) a hasamon a készüléket, de többször is. Akkor nem szóltam és hüle, de a babának se jó szerintem, meg a felvételeken , van h 2 percenként az látszik, h a kép mozog, mintha a harangot vernék...Annyira nem éri meg h felkelteni akarja a babát! (és mellesleg egyszer sem sikerült nekik!)

2012. okt. 5. 09:43
 2/6 anonim ***** válasza:
mmint ütögetés volt az inkább , amit csináltak a vizsgálók, úgymond finoman, de a felvételeken akkor is nagyon élethűen látszik, h ott berezeg az egész....:S
2012. okt. 5. 09:44
 3/6 A kérdező kommentje:
Egyszer nekem is felrazta a doki,csokit is ettem de akkor is lusti volt,piciket megmozdult aztan megint bealudt:) hetfon voltam a korhazba a 18 hetes vizsgalaton,es most nem tudom menyek e holnap el a magandokihoz vagy sem,21 hetesen lesz a generikai uh nem keso az egy kicsit? A korhazha most csak egy nagyob gyenge geppel uhtak meg szivhangot se legetett hallani csak latni de nem tudom mit tegyek.18 hetesen mar mindennap jene ereznem ha kb 4 napig minden nap ereztem.de abba sem vagyok biztos h egy heten 2 uh nem sok e egy kicsit?nem art a babanak?
2012. okt. 5. 10:09
 4/6 A kérdező kommentje:
Bocsi a hibakert telon vagyok.:)
2012. okt. 5. 10:10
 5/6 anonim ***** válasza:

2d nem árt, mert rövid. 3d /4d -s sem árt tulajdonképpen, de nem szeretik a babák, tagadják h így van, de nekem egy hozzáértő ember mondta, h az első 4-5 percben max. el lehet kapni, h ásítozik, vagy mozog, vagy bármi..utána zavarja őket, és 90% bebújik a méhlepényhez.

De amúgy mocorgós a babád, ellenőrizheted egy kis csokival, vagy szénsavvassal otthon is. Erre min. 1-2 rúgással válaszolnia kell.

2012. okt. 5. 11:06
 6/6 anonim ***** válasza:
*nem baj, ha nem annyira mocorgós a babád-ez lett v. a teljes mondat, csak nálam meg rosszalkodik a klaviatúra .....
2012. okt. 5. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!