Baj ha valakinek ultrahangon lusta a babaja?
Szia!
Mindkettő lusta volt uh-n, 3d-n egyenesen bealudtak.
Csak egy jótanács! Előtte próbálj vmi cukrosat, édeset, szénsavasat ínni, ill. ha akkor se mozogna hűűű de nagyon, és mondjuk "babamozit" akarnátok,NEM BAJ!! nekem mindkétszer elkezdte rázogatni a nőci(más-más helyen!) a hasamon a készüléket, de többször is. Akkor nem szóltam és hüle, de a babának se jó szerintem, meg a felvételeken , van h 2 percenként az látszik, h a kép mozog, mintha a harangot vernék...Annyira nem éri meg h felkelteni akarja a babát! (és mellesleg egyszer sem sikerült nekik!)
2d nem árt, mert rövid. 3d /4d -s sem árt tulajdonképpen, de nem szeretik a babák, tagadják h így van, de nekem egy hozzáértő ember mondta, h az első 4-5 percben max. el lehet kapni, h ásítozik, vagy mozog, vagy bármi..utána zavarja őket, és 90% bebújik a méhlepényhez.
De amúgy mocorgós a babád, ellenőrizheted egy kis csokival, vagy szénsavvassal otthon is. Erre min. 1-2 rúgással válaszolnia kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!