9mm-es petezsák, szikhólyag, vagy embrió nem látszik az ultrahangon. Naptár szerint 7+4 hetes terhes vagyok, de rendszertelenek a ciklusaim, tehát lehet késői peteérérs is. Volt valakinek hasonló?
Nekem először egy 15x12mm üres petezsákot láttak. Akkor már javában 6 hetesnek kellett volna lennem,de a doki 5hetet írt a papíromra.
4nap múlva 16x16mm szintén üres petezsákot látott a doki. Ekkor 6 hetet írt a papíromra.
Legközelebb 8 hetesen kellett mennem és már szívhang is volt.
Sőt azóta már utolérte magát.
Ne idegeskedj,szedj vitamint vagy egyél sok gyümölcsöt és pihenj sokat.
Drukkolok,hogy minden rendben legyen.
Én 5 hetes múltam naptár szerint, mikor először voltam orvosnál (bár nem a teszt miatt). Megnézett, mondta, hogy 10 mm-es üres petezsák van, a szikhólyag már sejthető, kb. 4 hetes terhességnek felel meg. Nagyon meg voltam ijedve én is. 2 hét múlva hívott vissza, addigra már az embrió volt 8 mm és dobogott a szíve. Akkor már nem is mondta, hogy a petezsák hány centi, a lényeg az volt, hogy van szikhólyag, embrió és szívdobogás. A terhességem hete is akkor már megfelelt a 7 hetesnek.
Ha tényleg később volt peteérésed, akkor belefér, hogy még üres legyen, de 1-2 hét alatt viszont midnenképpen láthatóvá kell, hogy váljon a szikhólyag és az embrió. Mikor hívott vissza? Ha jövő héten sem lesz semmi, akkor ott tényleg baj lehet... :S
Szívből kívánom, hogy csak késői fogantatásról legyen szó és ennél nagyobb ijedtség sose érjen!!!
Majd írd meg, mi lett az eremdény!!! Nagyon drukkolok!!! :)
Nekem is elég későn kezdett látszódni. Csak a pozitív teszt volt a kezemben, onnan tudtam, hogy terhes vagyok, az ultrahang jó sokára mutatta ki, meg a szívhangot is.
Már én is be voltam parázva rendesen.
Lehet, hogy "későbbi" a fogantatás, mint számoltad.
Nálam még 2 nap is sokat számított.
A dokim magán rendelésen nem látott mást, csak üres petezsákot, akkor azt mondta, nem valószínű, hogy lesz valami. 2 nap múlva mentem SZTK-ba, ott már petezsák benne egy élő embrió volt látható.
Most múlt 1 éves, pedig nem volt "valószínű", hogy lesz valami! :)
Nyugi,lehet még ebből baba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!