9mm-es petezsák, szikhólyag, vagy embrió nem látszik az ultrahangon. Naptár szerint 7+4 hetes terhes vagyok, de rendszertelenek a ciklusaim, tehát lehet késői peteérérs is. Volt valakinek hasonló?
Nekem 6+6hetesen csak üres petezsák látszódott.
Ma 19hetes vagyok. :)
Ne idegeskedj,pihenj sokat és minden rendben lesz.
Nekem a 9héten kellett visszamennem,akkor már volt szívhang is,igaz a méretek 8hetesnek feleltek meg. De már a 12hétre utolérte magát és a korának megfelelő volt.
Boldog babavárást!
Előző vagyok.
Ne agyalj ezen. Ne idegeskedj,azzal nem teszel jót. A pihenés a legfontosabb. Nálam még szikhólyag se volt.
A legközelebbi UH után majd írj,hogy mi van.Akár privit is!
Sziasztok!
Én is megnyugodtam kicsit,a pozitív történeteket olvasva,de azért nagyon várom már a csütörtököt!
Másik aggódó kismama!Neked is szórítok,hogy minden rendben legyen!:)
Kedves Kérdező!
MAjd írd meg mi volt a dokinál!
Sziasztok!Megjöttem a dokitól és jó híreim vannak!Ma már látszódott a picurka magzat is,nem csak a petezsák!a méreteit nem tudom,de az a lényeg,hogy ott van!Az orvosom 5 hetes terhességet állapított meg,tehát nagy valószínűséggel késői peteérés volt.Hétfőn kell mennem megint ultrahangra,a doki szerint addigra már lehet,hogy lesz szívhang is!:)
Mostmár megnyugodtam és tényleg felesleges volt a nagy aggodalom!
Gratulálok!!!!!!
Örülök, hogy minden oké!
Boldog babavárást!!!!!! :)
2. válaszoló vagyok
Jippijééééééééé!!! :D
Nagyon örülök, hogy minden rendben van!!! Sok boldogságot és jó egészséget nektek!!! Na, ilyenek ezek a gyerekek, még meg sem született, de már a frászt hozza rád! :) Remélem több aggodalom már nem lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!