Ügyeleten mindenképp csinálnak UH-t?
Igen, kötelesek csinálni.
De mért mi a gond?
Szia!
Igen, kell, hogy csinaljanak! Nekem szabin volt a dokim, bementem az ugyeket es magasrol le*artak:/ szoval azert tudjuk, hgy milyen a magyar eü:(
En elmentem egy 4D-s helyre, 3900 ft-ert csinaltak egy 2D-t, ahol megneztek, hogy minden rendben van e. Ha van ra kereted es be szerretnel jelentkezni, akkor holmapra szerintem valamelyik ad idopontot, ha mondod is, hogy baj van.
Szurkolok, hogy minden rendben legyen!
28 hkm
Nem a keret a baj, hogy van-e rá, hanem hogy ne szarjanak le, mert hiába megyek 4D rendelőbe, ha már csak azt látja hogy levált a lepény (jó tudom az sok vérzés, de akkor is, helyben szeretem az ilyet..)
Megcsinálták egyébként, köszi! :)
Ahh nagyon sajnálom! Az ilyeneket perelni kell!!! Mit képzelnek, most komolyan? Még ha nem is menthető.. mert van amelyiket nem lehet, és én hiszek abban is hogy ami elmegy egy része beteg lett volna, de pl ha progeszteron hiány miatt vetélsz, az baromira más..... Ezek miatt mondom, hogy kiharcolom én ezentúl mindig!
Remélem hamar születik egy szép egészséges babád!
Köszi aranyos vagy, igyekszem:)
Az én példámból okulva igenis mindenki ragaszkodjion uh-hoz, attól függetlenül, hogy nem tudom nálam segített-e volna bármit is, ezt már nem tudom meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!