Szerdán csináltam tesztet majd még 2et másnap, mind a hármon kijött a 2. csík halványabban. Másnap elmentem a dokihoz, aki annyit mondott, hogy ultrahangon nem látszik. Örülhetek-e a babának? Tévedhet 3 szor 3különböző teszt?
Akkor az általad adott időpont szerint már kb 6 hetesnek kellene lenned. Akkor már - ha jól tudom - petezsákot is kellene látnia minimum. De ha nagyon rendszertelen a men zid, akkor akár még baba is lehet, hiszen azért a teszt mégis csak kimutatta.
Azt nem próbáltad, hogy azóta is csinálni tesztet, és hogy erősödött e a jel, és hogy már nem csak halványan látszik? Mert ha erősebb, akkor növekszik a hcg szint, vagyis még valószínűbb a baba.
Mikorra hívott vissza a doki?
Ha a doki ezeket mondta, akkor ne aggódj, hanem örülj! Nagyon! Egyébként a tesztek szerintem tényleg nem csalnak. Mármint pozitív esetén. :-)
De esetleg tényleg csinálj holnap reggel újra egy tesztet, hogy önmagadat is meg tudd győzni az örömről!
En hat tetesen mentem eloszor orvoshoz. 4. héten halvány pozitív volt a teszt, rá pár napra egyértelmuen pozitív volt. Szoval a 6. héten mentem dokihoz, aki széntén csak annyit mondott, hogy picit nagyobb a méhem. Nem ultrahangozott meg, mert bepánikolnak a kismamák ha még nincs szívverés. Mert ugye interneten már minden kismama ledoktorált. Engem 1 honap mulva hívott vissza. Ha probléma lett volna, akkor azonnal. 10. héten mentem el. Az volt az elso UH. Minden szépen, tisztán lehetett látni, minden rendben volt. Ha kimutatta a teszt, biztosan baba van. Nyugodj meg, szedd a Femibiont (én is azt szedtem). Lehetett késobb is peteérésed és akkor kitolodik a baba fejlodése. Foleg ha még rendszertelen is a menzeszed.
20 honapos kislány anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!