Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerdán csináltam tesztet...

Szerdán csináltam tesztet majd még 2et másnap, mind a hármon kijött a 2. csík halványabban. Másnap elmentem a dokihoz, aki annyit mondott, hogy ultrahangon nem látszik. Örülhetek-e a babának? Tévedhet 3 szor 3különböző teszt?

Figyelt kérdés
annyit mondott hogy 12mm-re meg van vastagodva a méhnyálkahártya

2012. okt. 2. 14:57
 1/10 anonim ***** válasza:
Első kérdés: hány napja késik a menzid?
2012. okt. 2. 15:00
 2/10 A kérdező kommentje:
elég rendszertelenek két havonta szokott megjönni közel azonos napon. §9.17-én kellett volna megjönnie.
2012. okt. 2. 15:01
 3/10 anonim ***** válasza:

Akkor az általad adott időpont szerint már kb 6 hetesnek kellene lenned. Akkor már - ha jól tudom - petezsákot is kellene látnia minimum. De ha nagyon rendszertelen a men zid, akkor akár még baba is lehet, hiszen azért a teszt mégis csak kimutatta.

Azt nem próbáltad, hogy azóta is csinálni tesztet, és hogy erősödött e a jel, és hogy már nem csak halványan látszik? Mert ha erősebb, akkor növekszik a hcg szint, vagyis még valószínűbb a baba.

Mikorra hívott vissza a doki?

2012. okt. 2. 15:05
 4/10 A kérdező kommentje:
október 11-re Annyit mondott hogy terhes vagyok de szakmailag nem tud mit mondani mert kb két hetes lehet és még nem látszik semmi. csak a megvastagodott méhnyálkahártya és egy fekete picike pont! Írt fel Femibion 800 -t és mondta hogy 2 hét múlva találkozunk. Csak én nagyon izgulok hogy mi van ha nem vagy elmegy csak becsapott a teszt. Már nem tudom mit gondoljak
2012. okt. 2. 15:10
 5/10 anonim ***** válasza:

Ha a doki ezeket mondta, akkor ne aggódj, hanem örülj! Nagyon! Egyébként a tesztek szerintem tényleg nem csalnak. Mármint pozitív esetén. :-)

De esetleg tényleg csinálj holnap reggel újra egy tesztet, hogy önmagadat is meg tudd győzni az örömről!

2012. okt. 2. 15:12
 6/10 A kérdező kommentje:
Én csak az ultrahangnak hiszek, de addig tövig rágom a körmön. Folyton arra gondolok, hogy csak becsapott a teszt. és már nem lesz ott az ultrahangon. Tiszta hülye vagyok, ahelyett hogy örülnék inkább parázok.
2012. okt. 2. 15:14
 7/10 anonim ***** válasza:
nem biztos hogy megállapítható a terhességed még főleg ha hasi uh-t csinált akkor meg pláne nem. A megvastagodott méhnyálkahártya terhességre utal. Ne parázz azzal csak ártassz.
2012. okt. 2. 15:20
 8/10 anonim ***** válasza:
A halvány pozitív tesztem után pár nappal voltam dokinál, UH-n nem látszott semmi, a nyálkahártya azt hiszem 14mm volt. Egy hét múlva már volt petezsák is, most 11 hónapos a kisfiam. :))) Neked is jó vastag a nyálkahártyád és 3 teszt szerintem tuti nem téved! Mire legközelebb mész, már látni fogod a kisbabád! Gratulálok!
2012. okt. 2. 15:39
 9/10 anonim ***** válasza:

En hat tetesen mentem eloszor orvoshoz. 4. héten halvány pozitív volt a teszt, rá pár napra egyértelmuen pozitív volt. Szoval a 6. héten mentem dokihoz, aki széntén csak annyit mondott, hogy picit nagyobb a méhem. Nem ultrahangozott meg, mert bepánikolnak a kismamák ha még nincs szívverés. Mert ugye interneten már minden kismama ledoktorált. Engem 1 honap mulva hívott vissza. Ha probléma lett volna, akkor azonnal. 10. héten mentem el. Az volt az elso UH. Minden szépen, tisztán lehetett látni, minden rendben volt. Ha kimutatta a teszt, biztosan baba van. Nyugodj meg, szedd a Femibiont (én is azt szedtem). Lehetett késobb is peteérésed és akkor kitolodik a baba fejlodése. Foleg ha még rendszertelen is a menzeszed.

20 honapos kislány anyukája

2012. okt. 2. 15:39
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekem is rendszertelen volt egy ideig. Aztán be állt de augusztusban késett 2heten mikor rá jöttem hogy lehet baba van a háttérben. Csináltam tesztet ami pozitív lett nem akartam elhinni így rá pár napra még egyet és az is azt mutatta ráadásul különbözök voltak. Aug. 22én voltam első uh akkor 7+3naposnak ítéltek meg. Na akkor kezdődtek az aggodalmak mert szeptember 26.ára kaptam másik időpontot elvileg a 12 hetire. De akkor uh szerint csak 11+4napos voltam vissza rendelek ok.1re akkor meg már 12+5naposra becsültek.
2012. okt. 3. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!