Nem lesz gond? Ez is jó?
Figyelt kérdés
10 hetes terhes vagyok.A gyógyszertárban hányingerre kértem gyógyszert,közöltem,hogy terhességi hányingerre szeretném.Vitamin B6 Egis tablettát kaptam.Olvasgatta, itt az oldalon,hogy Magne B6 szednek.Amit kaptam a tájékoztatóját elolvastam és hányingerrők vagy hasonlóról szó sincs.Ma bevettem 1-et,sajnos akkor csak azt olvastam el hogy kell szedni.2012. okt. 6. 19:22
1/4 anonim válasza:
Szia.Én 9 hetes vagyok,és én is ugyan ezt kaptam a gyógyszerésznő javaslatára.Nekem teljesen jó.Amikor nagyon kínzott a hányinger meg a rosszullét,bevettem egyet és engem helyrehozott.na jó nem azt mondom,hogy teljesen elmúlt a hányingerem,de bőven jobb volt utána!!
2/4 anonim válasza:
Én is ezt szedem 13+4napos vagyok. Mikor rosszul voltam egyből vettem be és használt is. Én is a gyógyszerésztől kaptam.
3/4 A kérdező kommentje:
ÉS akkor vegyek be 1 ha hányingerem van?
2012. okt. 6. 19:39
4/4 anonim válasza:
Szia.Én úgy tudom,hogy naponta csak egyet szabad bevenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!