Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem lesz gond? Ez is jó?

Nem lesz gond? Ez is jó?

Figyelt kérdés
10 hetes terhes vagyok.A gyógyszertárban hányingerre kértem gyógyszert,közöltem,hogy terhességi hányingerre szeretném.Vitamin B6 Egis tablettát kaptam.Olvasgatta, itt az oldalon,hogy Magne B6 szednek.Amit kaptam a tájékoztatóját elolvastam és hányingerrők vagy hasonlóról szó sincs.Ma bevettem 1-et,sajnos akkor csak azt olvastam el hogy kell szedni.

2012. okt. 6. 19:22
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia.Én 9 hetes vagyok,és én is ugyan ezt kaptam a gyógyszerésznő javaslatára.Nekem teljesen jó.Amikor nagyon kínzott a hányinger meg a rosszullét,bevettem egyet és engem helyrehozott.na jó nem azt mondom,hogy teljesen elmúlt a hányingerem,de bőven jobb volt utána!!
2012. okt. 6. 19:32
 2/4 anonim ***** válasza:
Én is ezt szedem 13+4napos vagyok. Mikor rosszul voltam egyből vettem be és használt is. Én is a gyógyszerésztől kaptam.
2012. okt. 6. 19:35
 3/4 A kérdező kommentje:
ÉS akkor vegyek be 1 ha hányingerem van?
2012. okt. 6. 19:39
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia.Én úgy tudom,hogy naponta csak egyet szabad bevenni.
2012. okt. 7. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!