12hetes genetikai uh-ra megyek hetfon! Viszont mensi szerint csak 11+4 leszek! Lesz ebbol gond? Mas is volt mar igy?
Figyelt kérdés
Igy kaptam idopontot.2012. jún. 8. 08:19
1/8 anonim válasza:
Ez teljesen jó időpont. Nem kell betölteni a 12 hetet..Én 11+6 hetesen voltam, ekkor már jól vizsgálható a baba.
2/8 A kérdező kommentje:
Jaj koszonom!!!! Megnyugodtam!!;)
2012. jún. 8. 08:26
3/8 anonim válasza:
Az előző terhességemnél én is 11+4 napon voltam és megcsinálták,most pedig elküldtek és visszahívtak egy hét múlva,azt mondták be kell tölteni a 12 hetet.
4/8 anonim válasza:
én 11+6 naposan mentem, az UH szerint meg 12+6 napos voltam, szóval teljesen jó az, ahogy mész. Nem lesz belőle gond, csak mindent alaposan nézess meg a dokival!
5/8 anonim válasza:
Ha eléri azt a minimum crl-t(ülőmagasságot) hogy meg tudjanak rajta mérni mindent akkor semmit nem számít, hogy mennyi idős a terhesség valójában.
Az első kisfiam kb 2 héttel nagyobb volt,mint a számolt kora, így a 12. heti uh-ot 10+2 naposan is meg tudták csinálni. (egy baleset miatt csináltak extra uh-ot és ha már ekkora volt meg is méregette a szonográfus :D )
6/8 anonim válasza:
Nem lesz baj, max. visszahívnak 1 héttel későbbre.
Én is így jártam, 11+5 naposan mentem, 49mm volt a CRL, a szonográfus azt mondta, 50mm alatt nem tudják lemérni, így 1 héttel később repetázhattam babamoziból :)
Akkor már 60mm volt a babám.
7/8 anonim válasza:
Én tegnap voltam 11+4napossan.Megcsinálta gond nélkül,pedig 47mm a picurom :)
8/8 A kérdező kommentje:
SOTE2-re fogok menni
2012. jún. 8. 12:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!