22 hetes leszek mikor megyek genetikai tanácsadásra. Mire számítsak? Baross utca. Emelkedett AFP eredmény miatt, genetikai uh és 4D-s uh-n is minden rendben volt, nem volt a családban semmi gond, fiatal is vagyok.
Te tudod, de én nem kérnék magzatvízvizsgálatot. Mindent látnak az UH-n ami a magas AFP miatt lehet. Ha ott nem látnak semmit nincs semmi baj. Az AFP elavult módszer. Nekem alacsony volt, nem kértem magzatvízvizsgálatot és nem lett semmi bajunk. Pedig a down-kórt nem mindig látni uh-n. Már 3 hós a kislányom. :-)
Persze ez nem azt jelenti, hogy 100%, hogy nektek sincs semmi bajotok de azt tud, hogy nagyon sok mindenkinek rossz lesz az AFP eredménye. És csak kis százalékának van tényleg beteg babája.
Szia!Én is 24 vagyok, nálunk is magasabb lett az afp, nálunk sem volt a családban beteg, és mi is voltunk 4d-n, jah és engem is elküldött az orvosom a baross utcába, biztos ami biztos.
Kérj időpontot! Arra számíts, h egy időpontra 7-8 embert hívnak be. Az asszisztens nem túl kedves. A menete úgy megy, h a megadott időpontodon kijön az asszisztens, bekéri a papírjaidat, aztán behív, tesz fel kérdéseket!(A személyi számod utolsó számjegyét tudd -->lakcímkártyán) Aztán át kell menni egy másik folyosóra, ott vagy a személyi számod alapján vagy pedig a neveden behívnak és egy dr. megultrahangoz (nálam az első bunkó volt, a második tök normális). Ha azzal végeztél, akkor vissza kell menni az asszisztenshez, aki bekéri az uh-on kapott papírodat. Aztán a személyi számod alapján behívnak, és akkor mész a genetikushoz, aki az uh-papír alapján elmondja, hogy mi a teenddő. Tehát addig nem fognak magzatvízvételt javasolni, amíg nem lát doki. amúgy mennyi lett az afp-d? De nyugi, addig ne izgulj, amíg nem látnak ott, igaz h nem túl barátságos a környezet, de sztem megbízhatóak a dokik, legalábbis bízom benne. Mi kétszer voltunk, másodjára csak egy kontorollt kértek. Enni, inni és olvasnivalóval készülj nyugodtan. Drukkolok, és majd írd meg, h mit mondtak.
Üdv.: 23. h. pocis
Nagyon köszönöm!
2.6 lett a MoM. Na igen, az engem sem izgat hogy kedvesek-e vagy sem, csak jól végezzék a dolgukat. Bízom benne hogy minden rendben lesz és egészséges a kislányom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!