24 hetes kismama vagyok, már jó ideje van előtejem, most egy-két napja viszont "elállt". Gond lehet? Jelezheti azt, hogy mégsem lesz tejem?
Figyelt kérdés
2012. aug. 6. 11:58
1/4 anonim válasza:
Sosem volt egy csepp előtejem sem, mégis mind a 3 gyerekem tudtam szoptatni simán! Nem függ ettől egyáltalán :)
2/4 anonim válasza:
Nekem még abszolút nincs előtejem, pedig 26 hetes vagyok!
3/4 anonim válasza:
Az előtej jelentkezése terhesség alatt, vagy épp annak hiánya nem jelent semmit a szoptatásra nézve!
Nekem 23 hetesen jelentkezett először, majd 28 hetesen még egyszer, és utána nem. Tudtam szoptatni a lányomat.
De mint az első is írta, van akinek nincs is előteje a terhesség alatt, mégis tud szoptatni. Ezek nem függnek össze, ne aggódj!
4/4 anonim válasza:
Nekem sincs es nem is volt elotejem.:) 39+3 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!