Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 37+6 hetes kismama vagyok!...

37+6 hetes kismama vagyok! Már kb.2-3 napja olyan érzésem van a nap folyamán többször is mint akinek meg akar jönni! Hol erősebb hol gyengébb ez az érzés! Elviselhető, de érezhető. Jelezheti ez a szülés közeledtét?

Figyelt kérdés
2009. nov. 15. 10:54
 1/5 anonim ***** válasza:

Azt nem tudom, hogy mit jelez ez az érzés, de én is ugyanezt érzem 2-3 napja. Meg alulról szurkálást, de egy idő után el is múlik + fáj a derekam, meg a csontjaim...

Nagyon remélem, hogy mindketten hamarosan babázhatunk! :)

Te hol fogsz szülni?

37+5 hetes kismami

2009. nov. 15. 11:48
 2/5 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Én is ma vagyok 37+6 hetes, és ugyanezeket érzem, amit írtatok. Én a mensi szerű érzést jóslónak tudom be, bár nálam ez még annyira enyhe, hogy említésre sem méltó.

A hüvelyszurkálást tegnap éreztem többször is.

Én nem gondolom, hogy ezek miatt hamarabb jönne a babó, bár én sem szeretném, ha lusti lenne. Mikulásra már itthon szeretnék lenni vele :o) Minden nap megbeszélem vele, hogy hány napja van még odabent, és hogy két hét múlva találkozhatunk, ha ő is akarja... :o)

Egyébként 30-ára vagyok kiírva, és sote2-n.

Ti? Hol szültök?

2009. nov. 15. 12:25
 3/5 A kérdező kommentje:
Én Kiskunhalason fogok szülni!Ma egész délelőtt az az érzésem,hogy mindjárt megjön és mintha egyre erősödne.Nem akar múlni az érzés és mostmár nemcsak időnként jelentkezik hanem folyamatos!Mi lehet ez?????
2009. nov. 15. 12:39
 4/5 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Ezek valósznű, hogy jóslók. Tegnap óta én is folyamatosan "fájdogálok"

32 km

2009. nov. 15. 15:00
 5/5 anonim ***** válasza:
Én nekem is ilyen tüneteim vannak 4 napja. Hasonló kérdést tettem fel, de azt válszolták, hogy ezek még eltarthatnak jó ideig. Na de meddig? :-) én már a 39. hétben vagyok!
2009. nov. 15. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!