37+6 hetes kismama vagyok! Már kb.2-3 napja olyan érzésem van a nap folyamán többször is mint akinek meg akar jönni! Hol erősebb hol gyengébb ez az érzés! Elviselhető, de érezhető. Jelezheti ez a szülés közeledtét?
Azt nem tudom, hogy mit jelez ez az érzés, de én is ugyanezt érzem 2-3 napja. Meg alulról szurkálást, de egy idő után el is múlik + fáj a derekam, meg a csontjaim...
Nagyon remélem, hogy mindketten hamarosan babázhatunk! :)
Te hol fogsz szülni?
37+5 hetes kismami
Sziasztok! Én is ma vagyok 37+6 hetes, és ugyanezeket érzem, amit írtatok. Én a mensi szerű érzést jóslónak tudom be, bár nálam ez még annyira enyhe, hogy említésre sem méltó.
A hüvelyszurkálást tegnap éreztem többször is.
Én nem gondolom, hogy ezek miatt hamarabb jönne a babó, bár én sem szeretném, ha lusti lenne. Mikulásra már itthon szeretnék lenni vele :o) Minden nap megbeszélem vele, hogy hány napja van még odabent, és hogy két hét múlva találkozhatunk, ha ő is akarja... :o)
Egyébként 30-ára vagyok kiírva, és sote2-n.
Ti? Hol szültök?
Sziasztok! Ezek valósznű, hogy jóslók. Tegnap óta én is folyamatosan "fájdogálok"
32 km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!