Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért hagy rám minden választá...

Miért hagy rám minden választást a párom?

Figyelt kérdés

Pl: kiságy Vagy ruha vagy bármilyen baba holmi.

Ő nem veszi a fáradságot h nézelődjön neten azt is nehezen nézi meg amit én küldök el neki....

Ha mutatok valamiről képet arra rá bólint h jó lesz..

Most tényleg ennyire nem érdekelheti???

Vagy csak egyszerűen a pasik nem foglalkoznak ilyennel? (vásárlás)

Nem tudok már mit gondolni :/

Nálatok hogy volt?

2016. márc. 7. 21:31
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
43%
Nálunk az esküvőn is mindent rám bízott. Baba cuccokkal sem lesz másként. Máshogy vannak kódolva :D beszéljétek meg
2016. márc. 7. 21:34
 2/21 anonim ***** válasza:
48%
Felfoghatatlan számomra, minek vállalsz gyereket olyasvalakivel, akivel ilyen szinten nem megy a kommunikáció... Nem bántani akarlak, de komolyan, hogyhogy nem tőle kérdezed ezt meg?
2016. márc. 7. 21:34
 3/21 A kérdező kommentje:

Természetesen említettem ezt neki is!

Annyi volt a válasz h jó az amit én néztem/nézek

2016. márc. 7. 21:38
 4/21 anonim ***** válasza:
13%
"egyszerűen a pasik nem foglalkoznak ilyennel"
2016. márc. 7. 21:38
 5/21 anonim ***** válasza:
75%
Egyáltalán nem biztos hogy nem érdekli!Egyszerűen szerintem neked akar jót,hiszen te leszel ott a nap 24 órájában a gyerekkel.Te tudod jobban eldönteni mi az ami praktikus,amit szívesen használsz,aminek leginkább hasznát veszitek!!
2016. márc. 7. 21:40
 6/21 A kérdező kommentje:

5#

Igazad lehet, ilyenre mondjuk nem is gondoltam.. :)

2016. márc. 7. 21:41
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki más. Sok férfi ilyen, nem így vannak bekötve. A férjemet pl érdekelte, de ő az esküvőszervezésből is kivette a részét, a meghívókat pl ő készítette. Ő ilyen.
2016. márc. 7. 21:42
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is ugyanez van. És ettől függetlenül tudom, hogy nagyon érdekli a baba, minden vizsgálaton ott van, sokat beszél róla, várja, aggódik érte, szereti, biztos jó apa lesz, de egyszerűen hidegen hagyja, hogy macis vagy cicás az ágynemű, milyen színű a babakocsi, fehér vagy natúr a kiságy, hány centis a kókuszmatrac... Szerintem ez ilyen pasi dolog. Ő is ugyanazt mondja, hogy jó az, amit én kiválasztottam, neki tetszik. Kicsit zavar engem is, hogy mindent csak én keresgélek, de ez van, engem érdekel, hogy milyen mintájú az ágynemű, úgyhogy én nézek végig százat :D
2016. márc. 7. 21:44
 9/21 anonim ***** válasza:
37%
Igaza van az 5-ösnek, illetve szerintem őket nem hozza lázba egy aranyos kis ruha mint minket. Valamint még nem tud annyira azonosulni a helyzettel, majd inkább, ha meg lesz a pici. De amihez ragaszkodj, hogy a babakocsit Ő is próbálja ki, mielőtt megveszitek, hogy kényelmes legyen neki tolni. Pláne, ha magas :)
2016. márc. 7. 21:44
 10/21 anonim ***** válasza:
82%

Az egyedüli dolog, amibe a párom beleszólt és örültem is neki, hogy nem hagyja rám, az a kiságy+matrac, illetve babakocsi+autósülés.

A többit teljes mértékben rám bízta. Ruhát például magának is utál venni, az ünnepekre legjobban a ruhának örül, mert azzal neki nem kell foglalkoznia.. sokszor év közben is én veszem a ruháit.

Szóval egyszerűen csak nem szeret vásárolni.

2016. márc. 7. 21:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!